XLS Medical

0
1724
xls medical
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Wie zit achter XLS medical?

De  producten van XLS Medical worden gefabriceerd en gedistribueerd door Omega Pharma. Omega Pharma brengt voorschriftvrije verzorgings- en gezondheidsproducten op de markt, waaronder XLS Medical.

Het assortiment aan afslanksupplementen van XLS Medical bestaat uit:

 • XLS Medical Vetbinder
 • XLS Medical Koolhydraatblokker
 • XLS Medical Eetlustremmer

Met behulp van de producten van XLS Medical kan je tot 3 maal meer afslanken dan op een normaal dieet.

Hoe werkt XLS medical?

De afslanksupplementen van XLS Medical zijn hulpmiddelen voor personen met obesitas en overgewicht. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten die de opname van vetten blokkeren. Deze vetten worden niet opgenomen in je lichaam, maar verlaten je lichaam via je ontlasting.

XLS Medical Vetbinder kan tot 27% van de vetten dat je eet binden. Deze worden dus niet opgenomen in je lichaam. Deze afslankpillen vergemakkelijken het afslankproces op die manier.

XLS Medical Koolhydraatblokker zorgt ervoor dat tot 66% van de koolhydraten dat je eet niet worden opgenomen. Eet je veel koolhydraten dan is dit de geschikte oplossing. De actieve stof in XLS Medical Koolhydraatblokker is de glycoproteïnecomplex van bonen.

XLS Medical Eetlustremmer werkt heel anders dan de eerder genoemde XLS Medical producten. Deze capsules zullen de opname van vetten en koolhydraten niet tegenwerken, maar nemen je eetlust weg. XLS Medical Eetlustremmer geeft je een gevoel van verzadiging en vertraagt het proces van maaglediging.

Wat zijn de voordelen van XLS medical?

 • Tot drie maal meer gewichtsverlies dan op een dieet zonder de producten van XLS Medical.
 • Je kan afslanken zonder een hongerdieet te volgen.
 • De drie producten vullen elkaar heel goed aan. Voor optimale resultaten kan je ze samen gebruiken.
 • Minder honger dankzij de Eetlustremmer van XLS Medical.
 • Je lichaam neemt minder vet en koolhydraten op dankzij de Vetbinder en de Koolhydraatblokker.
 • Reguleert je bloedsuikerspiegel zodat je minder snel wilt snoepen.

 

Wat zijn de nadelen van XLS medical?

 • De producten van XLS Medical zijn best duur.
 • In de praktijk is gebleken dat je best weinig gewicht verliest met XLS Medical. Je verliest eigenlijk minder dan wordt aangegeven op hun website.
 • Hoog risico op jojo-effect wanneer je met de producten stopt.
 • Per dag neem je ongeveer 6 tot 9 pillen in.

Wat zijn de bijwerkingen van XLS medical?

De producten van XLS Medical bevatten natuurlijke ingrediënten en worden door de meeste mensen probleemloos verdragen. Een kleine groep ervaart winderigheid en erge diarree bij gebruik van de Vetbinder en Koolhydraatblokker.

Daarnaast kan je overgevoeligheidsreacties ervaren zoals huiduitslag, maagdarmklachten, zwelling en jeuk. In zulke gevallen is het aan te raden te stoppen met XLS Medical.

Conclusie?

De producten van XLS Medical zijn een goede ondersteuning voor zij die snel en eenvoudig willen afslanken. Je hebt keuze uit een Koolhydraatblokker, een Vetbinder en Eetlustremmer. Kies welke het best bij je past, of gebruik een combinatie van alle 3 voor optimale resultaten.

Let wel dat je na de kuurperiode heel makkelijk het verloren gewicht terug kan krijgen. Vooral als je steeds ongezonde voedingskeuzes maakt. Zodra je stopt met XLS Medical zal je eetlust zich normaliseren en zal je lichaam weer normaal koolhydraten vetten opnemen. Let daarom op je voeding als je op gewicht wilt blijven.

DELEN
Vorig artikelKarin de Zoete
Volgend artikelPaleo Broccoli Soep

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER