Wie is nou Mathijs Vrieze?

0
1416
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Mathijs Vrieze is een bekende afslank-guru die graag in voetsporen van Jamie Oliver treedt. Hij vindt het woord dieet eigenlijk heel erg vies. Volgens zijn methode val je langzaam maar blijvend af. Je hoeft niet te vrezen voor een Jojo effect. Je kan een afslankritme van 2 kilo per maand verwachten. En terwijl je afvalt geniet je van de vele lekkere recepten van Mathijs Vrieze. Mathijs is zelfs zijn eigen succesverhaal. Op zijn eigen methode verloor hij bijkans 30 kilo. Een deel hiervan is er weer aangevlogen, maar daar is hij ook bewust van.

 

En wie is Mathijs Vrieze? Mathijs is kok van beroep. Sinds hij zijn koksdiploma heeft behaald is hij meteen aan de slag gegaan in verschillende restaurants. Nadat hij zijn doelgewicht had bereikt besloot hij zijn geheim met het publiek te delen. Graag helpt hij anderen aan een gezonder en slanker bestaan.

 

Mathijs ambieerde nationaal als TV kok te doorbreken. Hij zag Jamie Oliver als zijn grote inspiratie. Hij wilde zijn voetsporen volgen, maar dat duurde even. Na vele gefaalde pogingen lukte het hem eindelijk om de rol van zijn dromen te bemachtigen.

Maaltijdboxen van Mathijs

Kent u 123 Fresh en Hello Fresh? Zeker wel. Geinspireerd door de successen van deze twee producten besloot Mathijs een maaltijdbox op de markt te brengen. Deze werd in 2015 gelanceerd. De kern van deze maaltijdbox zit in ‘De Streekmolen’ van Malcolm en David. Mathijs bemoeit niet al teveel met dit product, het draag slechts zijn naam. Hier heeft hij wat ervaring mee. Hij had hetzelfde gedaan voor Stepaday. Die is helaas opgedoekt.

 

De Mathijs Vrieze Methode is geen Dieet

De Mathijs Vrieze Methode helpt je van de overtollige pondjes af te komen, maar toch is het geen dieetplan. Het is meer een ‘way of life’ als het ware. Mathijs heeft in het verleden veel met Sonja Bakker gewerkt. Onder sommigen geniet hij eerder bekendheid door die samenwerking. Inmiddels werken zij steeds minder samen sinds Mathijs Vrieze nu zijn eigen boek heeft uitgebracht. Dit had voor wat stribbelingen gezorgd tussen Sonja en Mathijs. Intussen is de relatie weer goed. Met andere diëtisten heeft Mathijs echter geen goede band. Bea Pols is daar eentje van.

 

Desondanks is het boek van Mathijs Vrieze een succes geweest. De verkoopcijfers zien er goed uit en er blijkt veel interesse ervoor te zijn. Mathijs neemt ook de tijd om zijn boek te promoten. Laatst was hij nog te gast bij Eten en Daten op RTL4. Dit was slechts een van de vele programma’s waar hij te gast is geweest om over zijn boek te praten. Zijn carrière gaat nu dus de goede kant op.

 

Het boek lijkt best de moeite waard te zijn. Met zijn jarenlange ervaring als kok zullen er zeker heerlijke gerechten in zitten. En als die je kunnen helpen om je doelgewicht te bereiken dan moet je die echt proberen.

 

Heb jij zijn boek al gelezen? Lijken zijn recepten je wat? Deel je ervaringen hieronder.

 

DELEN
Vorig artikelSonja Kimpen Afslank Methode
Volgend artikelEntrecote met gebakken champignons en broccoli
Hoi! Mijn naam is Miranda. In mijn dagelijkse leven ben ik diëtiste en houdt me dus bezig met voeding en diëtiek. Mijn doel is om iedereen zo goed mogelijk te informeren over wat er zoal verkrijgbaar is op het gebied van diëtiek.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER