VP3 voedingsprogramma

0
2071
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Wie zit er achter het VP3 voedingsprogramma?

Het VP3 voedingsprogramma is een Zwitsers dieet dat is ontworpen door enkele artsen, thomasvoedingswetenschappers en psychologen. Hun doel was om het cholesterol, de suikerspiegel en de bloeddruk op een gezond niveau te houden of brengen. Dit voedingsprogramma is al bijkans 35 jaar in gebruik en wordt sinds 2001 ook in Nederland aangeboden.

Hoe werkt het VP3 voedingsprogramma?

Met het VP3 voedingsprogramma krijgt jouw stofwisseling de nodige reset om optimaal af te vallen. Het is een voltijdse voedingsprogramma dat een relatief lage calorie-inname adviseert. Ondanks dat er minder calorieën worden geconsumeerd blijft jouw suikerspiegel stabiel, zodat jij tussendoor geen trek krijgt. Zo wordt de vetverbranding gestimuleerd. Je hoeft jezelf dus niet uit te hongeren om af te vallen.

Met het VP3 voedingsprogramma moet je elk uur een gezond en evenwichtige maaltijd eten. Dit zijn kleine maaltijden die over de hele dag worden verdeeld om de nodige voedingstoffen binnen te krijgen. Alle maaltijden dienen te voldoen aan de vastgestelde verhouding aan macronutriënten. Dus de opgegeven verhouding van eiwitten, vet en koolhydraten.

Dit alles zal resulteren in een snelle verbranding van overtollig gewicht zodat je heel snel jouw ideaal gewicht bereikt.

Wat zijn de voordelen van het VP3 voedingsprogramma?

Met het VP3 voedingsprogramma voel jij je levendiger omdat het een optimale stofwisseling ondersteunt. Door de goede afvoer van gifstoffen uit het lichaam wordt de weerstand verhoogd. Met een gezonde stofwisseling verlies jij uitermate heel makkelijk het overtollig gewicht. Daarnaast is er hier geen sprake van het welbekende jojo-effect, omdat de verbranding helemaal geoptimaliseerd wordt.

 

Een ander belangrijk voordeel van het VP3 voedingsprogramma is dat er min of meer geen schommelingen plaatsvinden in jouw suikerspiegel. Het hongergevoel blijft uit en jouw lichaam activeert enzymen die vetten juist afbreken.

Wat zijn de nadelen van het VP3 voedingsprogramma?

Het nadeel van het VP3 voedingsprogramma vind ik de kosten. Het kan best prijzig zijn om dit voedingsplan te volgen. Velen kunnen om die reden er niet mee aan de slag of het niet  op lange termijn volhouden.

Wat zijn de bijwerkingen het VP3 voedingsprogramma?

Het VP3 voedingsprogramma heeft geen bekende bijwerkingen. Dit voedingsprogramma wordt onder begeleiding aangeboden waardoor er meteen kan worden ingegrepen en bijgestuurd waar nodig. Toch adviseer ik eerst de huisarts te raadplegen alvorens hiermee van start te gaan. Bij elk nieuw voedingsplan of dieetsoort is het slim eerst met de huisarts af te stemmen.

Waar is het VP3 voedingsprogramma te koop?

Het VP3 voedingsprogramma wordt nu al ongeveer 14 jaar aangeboden in Nederland. Het VP3 voedingsprogramma wordt aangeboden in Arnhem, Hilversum, Amsterdam, Den Haag, Middelburg, Linschoten, Veldhoven, Oosterhout, Zwolle en Rotterdam.

Wat zijn de alternatieven?

Een goed alternatief voor het VP3 voedingsprogramma bestaat er nog niet. Natuurlijk zijn er andere methoden om af te vallen en het lichaam te ontgiften, maar die zitten ook heel anders in mekaar.

Conclusie?

Het VP3 voedingsprogramma is het proberen waard, ook als jij eventueel ook andere gezondheidsklachten hebt. Dit is een voedingsprogramma dat door een groep deskundigen is samengesteld en waarmee heel veel mensen goede resultaten hebben geboekt. Naast gewichtsverlies zul je ook een verandering in jouw vitaliteit en algehele gezondheid merken. Probeer het maar!

DELEN
Vorig artikel20/20 Dieet
Volgend artikelHCG Dieet

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER