Vitadis

4
10193
Was dit artikel nuttig? Like ons!

vitadis autoOp onze redactie zien we vele diëten komen en gaan. Sommige diëten lijken ons heel hoopvol en andere diëten verdwijnen alweer snel uit de schappen. Er zitten vaak ook leveranciers tussen die wel een graantje mee willen pikken van de gezondheidsmarkt, maar hun beloftes niet waar kunnen maken. Vandaag behandelen we een dieet dat al sinds 2013 verkrijgbaar is en met succes werkelijk al vele duizenden mensen heeft geholpen. Dit dieet is ook al meerdere keren tot beste dieet van het jaar uitgeroepen! Dat klinkt ons als muziek in de oren en daar willen we natuurlijk  graag meer over weten! We hebben het hier over het dieet van Vitadis Slanker Leven Plan.

Wie zit er achter het Vitadis dieet?

Het Vitadis Slanker Leven Plan is opgezet door Vitadis Health Care. Dit is een grote speler op de Nederlandse vitadis-sportmarkt en levert niet alleen dieet producten, maar is ook actief met het thuisbezorgen van kant en klare maaltijden. Naast een webshop met dieet producten, hebben zij ook offline/fysieke verkooppunten waar hun producten worden verkocht. We hebben Vitadis ook gespot als sponsor van sport evenementen.  Achter het Vitadis Slanker Leven Plan zit dus een serieuze partij die gespecialiseerd is in gezondheidsproducten.

 

beoordeling-vitadis
Onafhankelijke beoordeling van Vitadis

 

Hoe werkt het Vitadis dieet?

Wanneer je het Fase1-pakket online bestelt, dan krijg je direct de mogelijkheid om jezelf te (kort) registreren op de website van Vitadis. Nadat je jezelf hebt geregistreerd, heb je direct toegang tot jouw privé account. Hierin zitten allerlei handige functies ingebouwd. Wat ik heel erg sterk vindt is dat je niet alleen bezig bent met repen en shakes, maar dat je ook toegang krijgt tot allerlei lekkere recepten die je kunt gebruiken voor je ontbijt, lunches en avondeten.

Beste Dieet van 2014
Beste Dieet van 2014

Wanneer je wilt gaan koken, maar je hebt geen zin om de recepten uit te printen of je pc of laptop daar neer te zetten 😉 , dan kun je ook gebruik maken van de app van Vitadis. Deze is beschikbaar voor de iPhone en Android. Zo kun je overal altijd makkelijk bij je recepten!

In je persoonlijke account heb je ook een mogelijkheid om jouw vorderingen bij te houden. Best leuk ook om een grafiekje te zien van je vorderingen, dat geeft ook extra motivatie! Mijn ervaring was dat je niet per sé ook veel hoefde te bewegen om af te vallen, maar als je het afvallen wilt versnellen, dan staan er ook handige oefeningen in het account. Dit zijn geen urenlange trainingen, maar gewoon korte oefeningen van ongeveer een kwartiertje per dag.

Kortom dat online account alleen al vond ik een verrijking en ik weet zeker dat je met de informatie die daar al in staat al heel ver kunt komen!

Ontdek het Slanker Leven Plan (60% KORTING)

Aan de slag met Vitadis

Al voordat het Vitadis pakket binnen is, ontvang je al mailtjes van je coach. Hij laat je alvast warm lopen voor de start van het Vitadis dieet. Ook handig dat je meteen weet bij wie je moet zijn als je vragen hebt over de voortgang van je dieet.

Wanneer het Vitadis binnen komt met de post, kan het heugelijke moment gaan beginnen! Volgens Vitadis wordt de nadruk gelegd op een gevarieerde en gebalanceerde samenstelling van dit dieet. Wanneer we de doos open maken, zien we dat Vitadis dit ook echt waar maakt. We vinden een paar shakes en repen, maar gelukkig niet alleen dat! In de doos vinden we ook nootjes, pudding, koekjes, chips, brownies, crackers, soep en omeletten. Hierdoor blijft het gewoon leuk en steeds verassend om dit dieet te volgen. Elke dag eet je weer wat anders en zo houdt je het ook langer vol. Ook dankzij het proteïne rijke voedsel krijg je minder snel honger en dat is natuurlijk ook heel fijn tijdens een dieet.

Inhoud Vitadis Pakket
Inhoud Vitadis Fase 1-Pakket

 

Vitadis fasen Kaart

Vitadis Fasen KaartIn de doos vindt je ook een handig overzicht met welk voedsel je wel kunt eten en welk voedsel niet tijdens elke fase van dit dieet. Er staat ook precies bij hoeveel je maximaal kunt eten van elk soort. Een aantal dingen blijk je onbeperkt te kunnen eten en met andere producten moet je een limiet instellen. Deze kaart kun je in de keuken ophangen, zodat je hier altijd bewust van bent terwijl je bezig bent met het bereiden van je maaltijden.

Online coach

Elke ochtend om 6:00 uur precies ontvang je een mailtje van je coach. Deze geeft precies aan hoe jouw dagmenu eruit komt te zien. Uiteraard kun je dit naar eigen wens invullen, maar ik vond het wel erg handig! Als je precies de aanwijzingen volgt van je coach weet je zeker dat het goed gaat! Ook kun je deze coach gewoon mailen als je vragen hebt. Geen zogenaamd ‘noreply’ adres, maar gewoon het mail adres van een echt persoon. Wel vraag ik me af of de coach iedereen om 6:00 persoonlijk gaat zitten mailen… Dat lijkt me uiteraard sterk en van mij hoeft hij me niet elke ochtend om 6:00 uur persoonlijk te mailen. 😉

Het avondeten

Wat ik fijn vindt aan dit dieet is dat je ’s avonds gewoon een normale warme maaltijd kunt eten. Okay… geen kroketten en ook geen patat, maar ook geen maaltijd shake of iets dergelijks. De recepten haal je gewoon van de site of uit de app en ik had niet het idee dat ik iets tekort kwam! In principe kun je de maaltijden ook gewoon met de rest van het gezin eten, eventueel voeg je desgewenst wat aardappelen of pasta toe aan hun maaltijd.

De resultaten van het Vitadis Dieet

De resultaten van dit dieet vond ik verbluffend! Tijdens dit dieet was er eigenlijk geen enkele behoefte meer aan ongezond en dik makend voedsel. De kilo’s vlogen er letterlijk van af! Hieronder vindt je een grafiekje van de resultaten.

grafiek-vitadis

Ontdek het Slanker Leven Plan (60% KORTING)

Wat gewoon prettig aan dit dieet is dat je echt leert gezonder te eten. Bij andere diëten is de kans op het jojo effect groot omdat je dan weken of maanden lang alleen shakes en repen mag eten. Zodra je klaar bent met het dieet, weet je eigenlijk nog niet helemaal goed waar je op moet letten qua voedingspatroon. Het Vitadis dieet ervaarde ik in ieder geval werkelijk als een lifestyle changer!

Voordelen van het Vitadis Dieet

Het Vitadis dieet heeft gewoon aantal opvallende voordelen.

 • Gemiddelde van 3 tot 6 kilo gewichtsafname per week
 • Het is een gemakkelijk vol te houden dieet
 • Tijdens het dieet ervaar je nauwelijks een hongergevoel
 • Je wordt vakkundig begeleid door de coaches van Vitadis
 • Je kunt je vorderingen online bijhouden
 • Je hebt toegang tot honderden gezonde recepten.
 • Het voedingspakket is compleet voor de hele week.
 • Je ontvangt dagelijks mailtjes met tips over welke producten je die dag het beste kunt eten.
 • Geen risico op het Jojo effect

Onze conclusie over het Vitadis Dieet

Wij zijn meer dan tevreden over dit dieet. Het is een heel erg uitgebalanceerd en gevarieerd dieet. Het dieet is bedacht en samengesteld door echte voedingsspecialisten en niet door een stel beunhazen die ook even mee willen profiteren van de dieet markt. Dit geeft ons daarom ook een enorm vertrouwen in dit product. Dit is zeker een verbetering te noemen van de klassieke eiwit diëten. Bij Vitadis heeft men ook goed gekeken naar de nadelen van de meeste eiwitdiëten. De meeste eiwitdiëten zijn weinig gevarieerd. Het Vitadis Dieet is juist een heel gevarieerd dieet en daarom ook beter vol te houden!

Daarnaast kun je alles vanuit huis volgen en wanneer je vragen hebt, kun je mailen, bellen, chatten en zelfs langs komen. Hiermee bewijst Vitadis wederom zijn enorme toegevoegde waarde voor zijn klanten.

Ontdek het Slanker Leven Plan (60% KORTING)

 

rev1

rev2

 

Ontdek het Slanker Leven Plan (60% KORTING)
DELEN
Vorig artikelGarcinia Cambogia
Volgend artikel20/20 Dieet

4 REACTIES

 1. Ik zat al jaren te tobben met mijn gewicht. Ook wat dingen geprobeert zoals dieetpillen, maar dat schoot al helemaal niet op. Een vriendin vertelde me laatst dat ze Vitadis had geprobeerd en goede ervaring had met dit dieet.
  Ik was wel een beetje huiverig, ik geef ook niet graag veel geld uit aan iets wat te goed blijkt om waar te zijn… Maar ik ben echt blij verrast! Ik viel al heel snel af. Wel moest ik zelf de discipline houden om zoete spullen niet meer te eten. Voordat ik hiermee begon heb ik voor de zekerheid wat spullen weg gegeven waarvan ik wist dat ik die even niet meer moest eten 😉
  Het ging allemaal uitstekend, enig minpuntje vond ik wel dat ik iets meer dingen moest voorbereiden. Bijvoorbeeld eten op mijn werk moest ik een dag van te voren voorbereiden en bij andere mensen eten was soms ook wat lastiger, maar uiteindelijk heb ik daar wel een weg in kunnen vinden.

 2. ik was echt veel te zwaar geworden! Ik had al van alles geprobeerd, maar niks werkte echt lekker. Ik ben dit gaan proberen, eerste dagen vond ik wel het zwaarst, maar daarna ging het me steeds makkelijk af.
  Ik ben nu 2 maanden bezig. Ik heb ook niet echt het gevoel met een dieet bezig te zijn, maar ben gewoon veel gezonder gaan eten ook

 3. ik heb deze een maand geleden aangeschaft, ik was eerst een beetje huiverig over de prijs, maar ik ben echt blij dat ik het gedaan heb!

  Ik ben nu 6 kilo kwijt geraakt en hoe naar maar heel even ! Echt een aanrader!

 4. eigenlijk vond ik dat dieten een beetje gedoe. Maar uiteindelijk moest ik er zelf toch ook aan geloven! Ik was 140 kilo zwaar en ik begon al steeds meer gezondheidsklachten te krijgen. Mijn dokter adviseerde zelfs een maagbandje! Daar had ik echt ff geen zin in!
  Er moest iets gaan gebeuren! Ik ben Vitadis gaan proberen en ben echt blij dat ik ermee begonnen ben. Het gaf me ook een vertrouwensboost dat ik de eerste week al 5 kilo afviel! Daarna ging het trouwens wel iets minder snel, maar dat schijnt wel vaker zo werken. Ik ben nu in 2 maanden 20 kilo afgevallen en ik krijg comlplimentjes van iedereen…
  Ik had af en toe ook vragen gesteld aan vitadis, soms kreeg ik meteen antwoord, soms duurde het 2 of 3 dagen, maar ik kreeg wel echt altijd netjes antwoord!
  In ieder geval denk ik nog wel een tijdje bezig te zijn , ik kom ook van ver! Ik heb nu helemaal geen zin om te snoepen, wel mis ik af en toe mijn biertje, nou ja af en toe drink ik er ook wel eentje, maar ik houdt het nu allemaal een beetje onder controle!

LAAT EEN REACTIE ACHTER