VirtuaGym

0
1229
VirtuaGym
Was dit artikel nuttig? Like ons!

De virtuele gym, VirtuaGym, stelt je in staat via het internet af te vallen. Hoe doe je dit? Door te fitnessen met online begeleiding. Op VirtuaGym vind je overzichtelijk uitgewerkte online plannen waarmee je makkelijk kunt afslanken. Je krijgt dus de nodige begeleiding via het internet. Met wat motivatie en zelf-discipline kan je met deze instructies succes boeken. Door consequent het programma van VirtuaGym te volgen bereik je al heel snel je streefgewicht.

 

Op het programma van VirtuaGym staan niet alleen fitnessplannen. Je krijgt er ook de motivatie om gezonder te leven. Een VirtuaGym app is nu te downloaden op iPhone en Android via de website van VirtuaGym.

 

VirtuaGym is de perfecte uitkomst voor zij die willen afvallen, maar zich niet gemotiveerd voelen om naar de sportschool te gaan. Met VirtuaGym breng je de sportschool naar je toe. En thuis sporten hoeft niet alleen. Via VirtuaGym kom je makkelijk in contact met anderen ‘thuiswerkers’.

 

Hoe werkt VirtuaGym?

Lidmaatschap is geheel gratis. Je moet bij de inschrijving wel een Fit Test ondergaan om te bepalen hoe fit je al bent. Met de uitslag van de Fit Test wordt je Virtua-leeftijd bepaald. Een hoge leeftijd geeft een slechte gesteldheid weer. Met deze data wordt er een Fit Plan opgemaakt dat naadloos past binnen je schema. Je voortgang hou je bij in je Fit Profiel.

 

VirtuaGym PRO

Heb je behoefte aan meer mogelijkheden? Met VirtuaGym Pro krijg je de volgende extraatjes:

  1. Een trainingsplan creator
  2. Ondersteuning voor gekoppelde producten
  3. Geen advertenties van derden
  4. Overzichtelijk voedingssysteem
  5. Uitgebreide Privacy opties
  6. Voortgangsregistratie zonder beperkingen
  7. Pro profielfotolijst
  8. Veel meer fitnessplannen en de mogelijkheid om die uit te printen

 

Voor VirtuaGym Pro betaal je een abonnement van 4,95 euro elke maand.

 

De Heartbeat Master

Binnen de virtuele gym kan je samen met de andere leden werken aan je doelen. Dit is een heel prettige ervaring en houdt je gemotiveerd om steeds harder je best te doen. Je kan meekijken naar de vooruitgang van je vrienden en visa versa. Daarnaast is er het sport spel Heartbeat Master waar je met hoogsten zes personen een strijd aan kan gaan. De calorieën die je tijdens het spelen verbrand worden na afloop in je Fitkalendar opgenomen.

 

De VirtuaGym Apps

Op dit moment heeft het VirtuaGym 2 Apps voor voeding en oefeningen op de markt. Beide Apps zijn al ongeveer 5 miljoen keer gedownload. Het zijn dus heel populaire Apps.

 

Over VirtuaGym

Binnen VirtuaGym ontwikkelen ze applicaties voor zowel de consument alsook de personal coaches, healthclubs, fysiotherapie en corporate gezondheid. Op het sociaal platform van VirtuaGym vindt je oplossingen voor fitness, eten en je kunt je eigen voortgang bijhouden.

 

Ook de professionele klanten van VirtuaGym kunnen gebruik maken van de verschillende oplossingen. Denk aan online reserveringen, een administratie voor hun leden en online facturatie. Het team van VirtuaGym heeft een kantoor in Amsterdam en bestaat nu uit een team van 23 man.

 

DELEN
Vorig artikelSlender You
Volgend artikelHet 4 dagen dieet

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER