Sonja Bakker Dieet

0
3939
Was dit artikel nuttig? Like ons!

In Nederland hebben wij een dieet dat toch het bekendste is van eigen bodem. Dit is zeker het Sonja Bakker dieet. Al langere tijd onder ons en volgens vele mensen is dit een geweldig dieet om te volgen. Sonja Bakker heeft een boek geschreven voor de mensen die graag wat gewicht willen verliezen. Dit boek heeft de naam ‘Bereik je ideale gewicht’. In de volksmond is dit dieet al gedoopt met de naam ‘Sonja Bakkeren’, een leuke naam voor een dieet zou je zeggen.

 

Sonja zelf zit ook niet stil na het uitgeven van haar eerste boek. Ondertussen heeft zij alweer twee nieuwe varianten op de markt gebracht. Het eerste boek is geschreven om af te vallen, het tweede deel is er om op gewicht te blijven en de derde is voor de kinderen en jongeren. Deze krijgen weer een aparte manier van gewicht verliezen.

 

Het Sonja Bakker dieet is een erg unieke methode waarbij er heel veel verschil zit in het eten. Je hoeft niet zoals bij veel diëten elke keer weer te tellen hoeveel calorieën je nou hebt genomen op een dag. Sonja vindt het beter zo, niets tellen en toch gewoon afvallen. De kracht van dit hele dieet zit meer in de variatie en hoeveelheden die de personen eten. Het resultaat van dit hele dieet is verbluffend, blijvend en daardoor is dit super motiverend. De recepten die Sonja voorschrijft zijn heerlijk en heel gezond voor het lichaam. Zeker een aanrader als je veel moeite hebt om op alle calorieën te letten.

 

DELEN
Vorig artikelHeilbot met rijstwijn
Volgend artikelDukan Dieet
Wij van "Snel Afvallen Online" weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Wij helpen jou uit eigen ervaring hoe je makkelijk kan afvallen. Ook helpen wij jou met gratis tips hoe je slank kan blijven!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER