Met Somatoline Cosmetic Nachtkuur afvallen zonder dieet en sporten?

0
1070
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Hoe werkt de Somatoline Cosmetic Nachtkuur?

Het Somatoline Cosmetic Nachtkuur helpt je afslanken terwijl je slaapt. Je bent als het ware aan het afvallen zonder dieet en sporten. Maar dan toch niet helemaal, want het is een cosmetische anti cellulite crème dat met behulp van wit klei en zeezouten je stofwisseling versnelt en daarmee de huid verbetert. De witte klei en zeezouten zijn de actieve bestanddelen van deze crème. Terwijl je slaapt stimuleert deze nachtkuur je bloedcirculatie zodat de temperatuur van je lichaam stijgt. Met een hoger lichaamstemperatuur wordt je metabolisme sneller. De hogere temperaturen maakt de werking van de ingrediënten nog intensiever.  

Masseer voor het slapen gaan de Somatoline Cosmetic Nachtkuur in je huid om vetophoping te voorkomen. Na het toedienen wen je al heel snel aan de tintelingen die gepaard gaan met het aanbrengen van dit product. En voor sommigen is het juist een aangenaam gevoel.

 

Wie zit achter het Somatoline Cosmetic Nachtkuur?

Het “Somatoline Cosmetic Nachtkuur” is een van de nieuwste producten van Somatoline Cosmetic. Dit bedrijf maakt deel uit van de Bolton Group. De Bolton Group is een internationale organisatie met vestigingen in ongeveer 125 landen. Via het merk Somatoline Cosmetic brengen ze afslankproducten op de markt. Somatoline produceert afslankoplossingen voor elk figuur.

 De producten zijn effectief en van hoogwaardige kwaliteit. Enkele producten uit hun assortiment zijn:

  • Kuur voor Buik- en Heupzone
  • Intensief Afslankende Nachtkuur
  • Total Body Afslankende Gel Kuur
  • Anti Cellulite crème Kuur

 

Wat zijn de voordelen van het Somatoline Cosmetic Nachtkuur?

  • Een zachtere en strakkere huid.
  • Je ziet er slanker uit binnen een mum van tijd.
  • Je hoeft niet intensief te sporten om deze resultaten te bereiken.
  • Je cellulitis wordt minder opvallend. In sommige gevallen verdwijnt het helemaal.

 

Wat zijn de nadelen van het Somatoline Cosmetic Nachtkuur?

Je zult helaas geen verschil merken op de weegschaal. Deze kuur helpt bij plaatselijke vetophopingen en cellulitis, maar zal weinig effect hebben op afslanken. Het is dus niet het wondermiddeltje waarmee je slapend 10 kilo binnen 30 dagen zal verliezen. Indien dat het effect is waar jij op doelt, dan zal je toch de sportschool moeten bezoeken of een ander dieet toe moeten passen.

Een ander ‘lastig’ nadeel van het Somatoline Cosmetic Nachtkuur is dat je het elke avond moet insmeren. Je mag geen dagen overslaan indien je de beste resultaten wilt behalen. Dit vergt discipline.

 

Wat zijn de bijwerkingen van het Somatoline Cosmetic Nachtkuur?

Sommige gebruikers ervaren roodheid van de huid en irritatie bij het gebruik van deze kuur. Je kan ook allergisch zijn voor de actieve bestanddelen in deze kuur. Wees daarom oplettend bij het gebruik van deze kuur. Test het eerst op een klein oppervlak van je huid alvorens het volledig in te smeren. Of, raadpleeg eerst je eigen huisarts.

 

Conclusie?

Zoals eerder genoemd is het Somatoline Cosmetic Nachtkuur geen wondermiddel voor personen met overgewicht. De naam zegt het al, het legt de nadruk op het cosmetische effect. Het beste kan je het gebruiken op je dijen, buik of armen. Gebruik het om je probleemplekken en om cellulitis aan te pakken. Binnen 28 tot 30 dagen zal je zeker een verschil merken. Je huid zal strakker zitten en je cellulitis veel minder opvallend.

Let wel dat je eerst nagaat of je huid tegen dit middeltje kan. Doe een test op een klein oppervlak op je huid alvorens het over in te smeren. De bijwerkingen rondom dit product zijn gering. Maar toch is het slim om voorzichtig te wezen. Indien je echter echt resultaat verwacht, dan is een combinatie van sport, deze anti cellulite crème en met een goed dieet aan te bevelen.

Heb je echter kleine probleemplekken die je wilt aanpakken probeer dan gerust de Somatoline Cosmetic Nachtkuur. Qua prijs is het best aantrekkelijk en dit product heeft zich bewezen effectief vetophoping en cellulitis te bestrijden. Het is dus de moeite waard. Probeer het maar voor 30 dagen en deel je ervaringen.

DELEN
Vorig artikelVetverbranding verhogen met Stack 3
Volgend artikelHet Nieuwe Eten: Hoe kan ik het beste afvallen?
Hoi! Mijn naam is Miranda. In mijn dagelijkse leven ben ik diëtiste en houdt me dus bezig met voeding en diëtiek. Mijn doel is om iedereen zo goed mogelijk te informeren over wat er zoal verkrijgbaar is op het gebied van diëtiek.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER