Slender You

0
1118
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Past het Slenderen Life-Style bij jou?

Een ieder probeert op een eigen maner gezond te blijven. De een door een goede bewegingspatroon, en de andere door gezonde voedingskeuzes te maken. Wie wilt er niet gezond en fit uitzien en zijn? Helaas zijn deze doelen niet eenvoudig te bereiken. Er komen intensieve fitnessprogramma’s en strenge dieetplannen aan te pas. Deze intensieve fitnessprogramma’s kan de gemiddelde persoon niet aan, of passen niet in de schema van een persoon met een druk leventje. Medische klachten kan optimaal bewegen ook belemmeren. Slender You brengt een nieuwe oplossing op deze markt. Een gezond lichaam met een optimale conditie is nu binnen handbereik, dankzij de nieuwe technieken van Slender you!

 

Slender You helpt je in raptempo optimale resultaten behalen. Zijn de beoogde doelen gebaseerd op je gezondheid of gaat het meer om een slanker figuur krijgen? Met Slender You kan je dit bereiken.

 

Op het Slender You programma breng je elke week twee uren door op haar toestellen. De tijd dat je moet besteden op deze toestellen kan variëren. Hou daarbij rekening met mogelijke medische problemen. Deze toestellen doen een groot deel, bijkans 80%, van het werk voor je. De rest hangt af van je inzet en voeding.

 

De toestellen van Slender You zijn 6 apparaten die elk een ander deel van je lijf activeren. Deze toestellen werken op een elektromotor. De lichaamsdelen die worden geactiveerd zijn de dijen, buik, bovenarmen, benen, borst en heupen. Door de bewegingen van de zes toestellen worden je spieren verstevigd; en je krijgt er geen te grote spierbundels van. Al heel gauw merk je een verbetering in je stofwisseling, daarnaast kan je niet geblesseerd raken op deze apparaten.

 

Met Slender You komt je lichaam heel snel en makkelijk in vorm. Binnen een maand tijd zal je merken dat de extra centimeters zijn verdwenen. De moeilijke plekken, die je eerder nooit kleiner of strakker kon krijgen, pak je heel makkelijk aan met Slender You. Daarnaast  zijn deze apparaten heel rustgevend. Na een uurtje ben je helemaal ontspannen.

 

Oorspronkelijk werden de Slender You apparaten gebruikt voor poliopatiënten. Later bleek het dat ze goed hielpen bij figuurcorrectie. Na wat grondig onderzoek kwam men erachter dat je veel meer kan met deze apparaten dan gedacht.

 

De erkende salons van Slender You beschikken over zes apparaten die 48 lichaamshoudingen kunnen realiseren. Personen met gewrichts-, wervel- of rugklachten kunnen met deze apparaten op een veilige manier werken aan hun conditie. Indien je zulke en andere klachten hebt is het raadzaam die eerst door te geven aan de specialisten bij Slender You.

 

De specialisten beschikken over de nodige kennis en ervaring om een geschikte programma op te maken zodat je het optimale kan halen uit de toestellen.  Daarom is Slender You de oplossing voor personen die lijden aan medische en lichamelijke klachten zoals: reuma, rugklachten, artrose, long- en hartaandoeningen. Ook de ouderen en anderen die moeilijk sporten kunnen hun doelen bereiken met Slender Rose.

Een uurtje op Slender Rose en je hebt eigenlijk 7 uren aan grondoefeningen gedaan. Heb je al een afspraak gemaakt bij Slender Rose? Zorg er dan voor dat je op de juiste manier bent gekleed. Het beste kan je gaan in:

  • Lange leggings of een joggingbroek.
  • Een t-shirt of trui en sokken.
  • Geen kleding met ristjes of scherpe randen die de toestellen kunnen beschadigen.
  • Neem ook een handdoek mee, dit is voor je eigen hygiëne
DELEN
Vorig artikelNewFysic
Volgend artikelVirtuaGym

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER