Reductil

0
2060
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Sinds een tijdje is de bekende afslankpil Reductil niet meer beschikbaar in Nederland en de andere Europese landen.

 

Een tijdje geleden had Nederland de wetgeving met betrekking tot afslankmiddelen versoepeld. Dit had als gevolg dat de markt werd overspoeld door afslankpillen met grootse beloften. Reductil was een van deze afslankpillen en is helaas niet meer leverbaar in Nederland en de overig Europese landen. Deze bekendmaking kwam vanuit de gezondheidsonderneming Abbott. Binnen Abbot houden zij zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve technologieën en manieren om je gezondheid te verbeteren. Daarnaast ontwerpen zij ook geneesmiddelen.

 

De aanbeveling om de handelsvergunning van Reductil op te schorten komt vanuit de EMEA. Volgens de  EMEA wegen de gezondheidsrisoco’s veel te zwaar.

 

Reductil was een afslankmiddeltje dat je uitsluitend op doktersrecept kon krijgen. Het werd voorgeschreven aan personen die lijden aan obesitas of overgewicht. Wilde je Reductil zonder doktorenrecept halen dan kon je het bij de verschillende internet-apotheken bestellen.

 

Reductil was een van de vele eetlustremmers beschikbaar op de markt. De pillen gaven je een verzadigd gevoel zodat je minder at. Door minder te eten verloor je het overtollig gewicht.

 

Een soortgelijk product dat wel gebruikt mag worden is Xenical.

 

Ervaringen met Reductil

 

Had jij Reductil ook gebruikt? Had je ook bijwerkingen ervaren? Deel je ervaringen door een reactie hieronder te plaatsen.

DELEN
Vorig artikelBerry Blaster
Volgend artikelSanaSlank

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER