Paleo gehaktbal

0
2141
paleo gehaktballen
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Dit is een makkelijk te bereiden recept voor gehaktballen. Deze gehaktballen zijn ook prima te gebruiken voor de lunch. Als je ze wilt eten in je lunchpauze, kun je ze het beste de avond van te voren maken. Hiervoor hoef je gelukkig geen uren in de keuken te staan!

Ingrediënten:
200 gram gehakt
1 grote ei
1 fijn gesneden shallot
2 eetlepels biologische tomatensaus
2 eetlepels dijon mosterd
1 eetlepel  kokosmeel
½ theelepel keltisch zeezout
½ theelepel gemalen peper
¼ theelepel bakpoeder

Instructies

Verwarm de oven voor op 200°.

Gebruik een grote schaal om de gehakt, ei en shallot te mengen.

Voeg tomatensaus, mosterd, kokosmeel, peper, zout en bakpoeder toe en kneedt dit goed door de gehakt.

Gebruik een kleine pollepel om de gehaktballen een mooie ronde vorm te geven.

Plaats alle gehaktballen op een ovenplaat met bakpapier.

Bak de gehaktballen 25 minuten lang in de oven.

Serveer met Marinara saus en Courgette Noedels.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER