Onderzoek: Water drinken helpt echt bij afvallen

0
2310
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Mensen die meer water drinken verliezen meer gewicht dan de mensen die vooral frisdrank drinken. Een tijd lang zijn er verschillende onderzoeken gedaan naar welke drank nou voor het minste gewicht zorgden, de drank die hieruit kwam was water.

In één onderzoek is er gevraagd aan verschillende mensen om een glas water voor het eten te nemen. “het water versterkt het verlies van gewicht,” zei Brenda Davy, een professor aan de Virginia Tech die ertoe geleid heeft dat een deel van het werk opgenomen is in de herziening.

Onderzoekers zeiden dat er nog lang niet genoeg bewijsmateriaal was, echter, om zeker te kunnen zeggen dat het drinken van meer water meer zal helpen bij het kwijtraken van alle overbodige kilo’s.

Rebecca Muckelbauer, een onderzoeker op de Berlijnse School of Public Health, Charité University Medical Center Berlijn in Duitsland, leidde een nieuwe herziening van de water onderzoeken. Ze zei dat, als een voeding onderzoeker, mensen haar heel vaak gevraagd hebben wat zij moeten drinken om enig gewicht te kunnen verliezen. En na de hoeveelheid onderzoeken wist zij het antwoord nog steeds niet. Zij en haar collega’s besloten om alles te onderzoeken over de andere onderzoeken die gedaan zijn over het gewichtsverlies en waterverbruik. Van de onderzoeken die zij nader onderzocht hebben, hebben 3 onderzoeken aangetoond dat het drinken van water zeker helpt bij het verliezen van gewicht.

DELEN
Vorig artikelWandelen na het eten is gezond
Volgend artikelZomer van Provençaalse groenten
Wij van "Snel Afvallen Online" weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Wij helpen jou uit eigen ervaring hoe je makkelijk kan afvallen. Ook helpen wij jou met gratis tips hoe je slank kan blijven!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER