Obesimed Forte

0
2139
Obesimed Forte
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Wie zit achter Obesimed Forte?

Obesimed Forte is een afslankpil dat wordt gefabriceerd door Pharma Care. De benaming Obesimed is een samenvoeging van obesitas en medisch. Het is dus een medisch hulpmiddel voor het behandelen van (zwaar)overgewicht.

 

Hoe werkt Obesimed Forte?

Met de afslankpil van Obesimed Forte kan je licht en (zwaar) overgewicht behandelen. Deze afslankpil verbrand geen calorieën, het vermindert je eetlust. Met Obesimed Forte eet je dus minder en voel je je langer verzadigd. Hoe doet deze afslankpil dit? Door in je maag uit te zetten en je zo een vol gevoel te geven. Je gaat dus vanzelf minder eten.

 

Obesimed Forte is absoluut niet geschikt voor kinderen of zwangere vrouwen. Je neemt 1 uur voor elke maaltijd 1 of 2 pillen in met een glas water. Verhoog om de drie dagen je dosering totdat je hongergevoel zich veel minder voordoet. Het maximum aantal pillen dat je in een keer mag innemen is 6. Dit mag je absoluut niet overschrijden.

 

Daarnaast mag Obesimed Forte maar 30 dagen achtereen worden gebruikt. Na 30 dagen dien je een pauze te nemen van 4 dagen.

 

Wat zijn de voordelen van Obesimed Forte?

  • Obesimed Forte neemt je hongergevoel weg. Dit maakt je dieet veel makkelijker vol te houden.
  • Het zorgt ervoor dat je voedsel langzamer wordt verteerd.
  • Het is een natuurlijk product dat ook geschikt is voor vegetariërs.
  • Het verlaagt je cholesterol.

 

Wat zijn de nadelen van Obesimed Forte?

Door de verminderde eetlust is het mogelijk dat je te weinig van de belangrijke vitamines en mineralen binnenkrijgt. Je zult deze dus via supplementen moeten innemen. Hou daarbij ook rekening mee dat Obesimed Forte de opname van vitamines en mineralen kan tegenwerken. Verhoog de kans dat ze goed worden geabsorbeerd door je supplementen voor het slapengaan in te nemen.

 

Wat zijn de bijwerkingen van Obesimed Forte?

Over het algemeen worden er weinig klachten voor Obesimed Forte geregistreerd, toch zijn er enkele bijwerkingen geassocieerd met het gebruik hiervan.

Bijwerkingen zoals:

  • Last krijgen van maag- en darmproblemen.
  • Diarree.
  • Losse of dunne ontlasting.
  • Gasvorming in de maag en darmen.
  • Constipatie

Ervaar je 1 of meer van bovenstaande bijwerkingen dan kun je het liefst de dosering verlagen. Hierna kan je de dosering langzaamaan verhogen. Dit geeft je lichaam de ruimte om aan Obesimed Forte gewend te raken. Raadpleeg je huisarts als je bijwerkingen ervaart die niet op de bijsluiter zijn vermeld.

Conclusie?

Obesimed Forte lijkt wel de moeite waard te zijn. Echter moet je wel ervoor waken dat je de juiste nutriënten naar binnen werkt in je dieetperiode. Met deze afslankpillen kan je heel snel een tekort aan belangrijke vitamines en mineralen oplopen. Daarnaast is er het gevaar dat je gewoon te weinig eet om goed te kunnen functioneren. Hou het dus in de gaten.

De resultaten van Obesimed Forte lijken heel uiteenlopend te zijn. De een kan er succesvol mee afslanken en bij een ander werkt het totaal niet. Het lijkt me sterk dat je voor optimale resultaten Obesimed Forte moet combineren met een gezond maar calorie-arm dieet. Dit geeft een grotere kans van slagen.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER