NewFysic

0
1544
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Het NewFysic Dieet en Inge de Bruijn

Sindskort is ex-topsporter Inge de Bruin aangesteld als het nieuwe gezicht van NewFysic. Dit werd donderdag 15 april bekend gemaakt in Amsterdam. Al ruim zes jaar is NewFysic beschikbaar op de Nederlandse markt voor dieetproducten. Eerder stond het bekend als NewFigure. Wat Newfysic van de andere gewichtsklinieken onderscheidt is dat alle deskundigheid in huis is. De diëtisten, artsen en gewichtsconsulenten  zijn allemaal bij de klinieken van NewFysic verbonden. Ook de personal coaches zijn opgeleid bij het Newfysic Institute en aan de klinieken verbonden. Deze specialisten worden vaker getoetst en bijgeschoold zodat zij op de hoogte blijven van de veranderingen in de technieken.

 

Wie is Inge de Bruijn?

In april werd Inge de Bruin in Amsterdam gepresenteerd als de nieuwe spokesperson van NewFysic. Inge is een ex-topsportster die als geen ander weet hoe essentieel het is om gezond en fit door het leven te gaan. Als het gezicht van NewFysic zal Inge om de drie maanden prijsjes weggeven aan de leden van het NewFysic programma. Het lid met het beste resultaat wordt dan getrakteerd. Ook bij de opening van nieuwe vestigingen zal Inge de Bruijn aanwezig zijn.

 

Waarom Inge de Bruijn?

Als ex-topsporter leek Inge een geschikte keus voor NewFysic. De slogan van het bedrijf is immers: “Afvallen is topsport”. Dit is de voornaamste reden waarom Inge werd benaderd voor deze functie. Zij weet als geen ander wat topsport is. Ze is Olympisch zwemkampioene met een passie voor sport en een gezonde levensstijl. Toch had de ex-topsporter wat extra motivatie nodig van haar vriendinnen voordat zij deze rol kon accepteren.

 

NewFysic werkt volgens de eigen bedachte vier P’s

Deze vier P’s vormen de basis van een succesvolle programma en zijn: Persoonlijke Basaal metabolisme, voedingsplan, Persoonlijke BMI en personal coaching.

 

Persoonlijke Basaal metabolisme

Je persoonlijke basaal metabolisme of BMR is de hoeveelheid energie dat je lichaam verbruikt wanneer je in een rustpositie bent. Het is je stofwisselingssnelheid en die wordt bepaald met een speciale procedure van NewFysic. De procedure is door artsen en andere specialisten bedacht. Binnen Newfigure wordt je BMR getoetst door ervaren specialisten. Zij zullen achterhalen hoe snel je voedsel in je lichaam verteerd.

 

Persoonlijk Voedingsplan

Een persoonlijk voedingsplan wordt opgesteld waarbij de gewichtsconsulent rekening houdt met je persoonlijke basaal metabolisme en BMI. Dit is dus ook op maat gemaakt voor je. Je krijgt een gezond menu voorgeschreven en als aanvulling op dit dieet de voedingssupplementen van NewFysic. Deze voedingssupplementen zijn door de Keuringsdienst van waren goedgekeurd.

 

Persoonlijke BMI

Bij NewFigure werkt men niet met de BMI die je berekend aan de hand van je lengte en gewicht alleen. Hier wordt je persoonlijke BMI berekend op basis van je lengte, gewicht, leeftijd en botstructuur.

 

Persoonlijke Coaching

De persoonlijke coaches van NewFysic begeleiden je gedurende de hele afslankperiode. In de intensieve begeleiding krijg je tips, motivatie en de nodige instructies mee.

 

Wat zijn de kosten van NewFysic? Als lid betaal je elke week 22 euro. In die prijs zit ook de wekelijkse gesprekken met je persoonlijk coach. Daarnaast betaal je eenmalige kosten van 20 euro voor de intake.

 

DELEN
Vorig artikelAlcachofa de Laon
Volgend artikelSlender You

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER