Montignac dieet

0
1892
Montignac dieet
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Het Montignac dieet was de manier van afvallen in de jaren negentig. Voor veel mensen was dit namelijk de succesvolste manier om af te vallen. De meeste diëten die tegenwoordig bestaan zijn afgestamd van dit dieet. Het dieet was zo succesvol dat iedereen gebruik maakten van methodes van dit dieet. De verdeling van goede en slechte koolhydraten zie je tegenwoordig nog terug in het South Beach-dieet.

Dankzij het Montignac dieet, is lang geleden al vastgesteld dat de mens dik wordt van vetten en bepaalde ‘slechte koolhydraten. Kies voor de goede koolhydraten en laat de slechte in de hoek staan, dat is het motto van dit dieet. Het lijkt heel simpel als het zo gezegd wordt, maar velen hebben hier erge moeite mee.

Het advies wordt gegeven om veel groente, fruit, peulvruchten en volkerenproducten te eten. Op een korte termijn zorgt dit dieet voor een aardig gewichtsverlies, indien de slechte vetten natuurlijk aan de kant gezet zijn. Deze zullen nooit genomen moeten worden tijdens het dieet. Dit zal veel tegendruk geven op het afvallen. Het meest ingewikkelde van het dieet is dat er velen soorten voedsel niet samen gegeten mogen worden. Neem een boterham met kaas of een maaltijd met vlees, groente en aardappelen. Dit mag absoluut niet gegeten worden in het dieet. Dan vallen er natuurlijk vele soorten voedsel weg.

Het dieet bevat 2 fases. In de eerste fase is het zeer belangrijk om drie maanden lang het dieet strikt aan te houden. Als dit niet gedaan wordt zullen de resultaten sterk verminderen.
In de tweede fase moet het lichaam weer terugkomen op het normale voedselsysteem. Vooral aan het begin moet er rustig aan gedaan worden met het eten van alle producten, anders is er de kans dat het oude gewicht terugkomt.

DELEN
Vorig artikelAfvallen met eten? Verlies tot wel 5,4 kg vet per week!
Volgend artikelOma’s kip chardon
Wij van "Snel Afvallen Online" weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Wij helpen jou uit eigen ervaring hoe je makkelijk kan afvallen. Ook helpen wij jou met gratis tips hoe je slank kan blijven!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER