Ladyline

0
1192
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Ladyline

Het Ladyline dieetclubje is ontstaan uit een samenwerking met de Universiteit van Wageningen. Dit dieetclubje belooft het volgende:

“Strak in je vel, strak in je lijf: het kan”.

 

Ladyline helpt je afvallen op een effectieve manier. Je kan je zelfs op specifieke lichaamsdelen richten en cellulitis  bestrijden. Met Ladyline kan dit alles dankzij de bewezen tactieken en middelen.

 

Wat zijn deze bewezen tactieken en middelen van Ladyline?

Bij Ladyline ben je terrecht voor warmte-training, personal coaching en ozontherapie. Daar wordt geen liposuctie en absoluut geen crashdieet aangeboden.

 

De diensten van Ladyline zijn op natuurbasis en hebben een blijvend resultaat. Het jojo-effect kan je dus vermijden dankzij de nieuwe aanpak van Ladyline.

 

Ladyline gebruikt verschillende slogans en benamingen in haar reclame materiaal. Zo zal je Ladyline The Slimming company zeker tegenkomen. Daarnaast gebruiken ze ook vaak Shape up & be beautiful!

 

Met ruim 25 jaar ervaring in de branche heeft Ladyline een originele en bewezen strategie ontwikkeld. De pondjes zullen er eenvoudig, snel en op een gezonde manier afsmelten. Daarnaast zijn de resultaten ook blijvend.

 

Je kan kiezen tussen verschillende programma’s voor jouw specifieke probleem. Ze hebben zeker wat dat goed past bij jouw levensstijl. Op dit moment heb je keuze uit bewegingsprogramma’s, energybalance, ozontherapie en personal coaching. De personal coaches van Ladyline staan altijd voor je klaar om je te motiveren en om je plan waar nodig aan te passen. Je hoeft er dus niet alleen voor te staan. Ben je een persoon dat een beetje begeleiding en motivatie wilt of nodig heeft om de doelen te bereiken? De personal coaches van Ladyline staan je dan graag bij.

 

Wil je een aantal kilo’s kwijtraken, of maar enkele centimeters eraf op een specifieke plek aan je lichaam? Met Ladyline is het zeker mogelijk en zo gedaan. Met de programma’s ben je na 10 weken al fit en ‘back in shape’. En wie wilt geen goede lichaamsconditie hebben?

 

Het doet er niet toe hoeveel je af wilt slanken; 3, 8, 17 kilo of meer. Dankzij Ladyline zijn al je gewichtsdoelen binnen handbereik. Het lukt altijd dankzij de 25 jaren aan opgedane ervaring. Zo weten ze als geen ander wat de juiste technieken zijn om je te helpen om je doelen te bereiken.

 

Met een op maat opgemaakte programma en de juiste begeleiding zal je heel snel resultaat zien. Bij de andere standaard diëten die op de markt zijn zal je al heel snel merken dat de resultaten te uiteenlopend zijn. Wat heel goed bij de ene heeft gewerkt zal mogelijk niet dezelfde resultaten bij je hebben. Het is daarom belangrijk dat je langskomt voor een evaluatie en een kennismakingsgesprek. Binnen een uur zal je coach je laten zien waarom Ladyline de beste keus is voor je.

Binnen de kortste keren zal je merken dat je kleding veel losser zit en dat je veel fitter bent.

 

Heb jij Ladyline al geprobeerd? Deel je ervaringen dan hieronder.

DELEN
Vorig artikelCitroensapkuur
Volgend artikelBenFit

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER