Kyalin Dieet

0
1726
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Het Kyalin proteïnedieet is een eenvoudig dieet. Dit dieet zorgt ervoor dat er na het gehele dieet minder moeite voor nodig is om het bereikte gewicht te behouden. Dit komt omdat het doel van dit dieet is om lichaamsvetten te verbranden en dit tast in geen beding de spiermassa aan. Men kan met dit dieet dan ook per maand 6 tot 10 kilogram vet verliezen.
Bij dit dieet zal het begin wel aardig moeilijk zijn om vol te houden. Alle koolhydraten zullen een tijd van het menu geschrapt moeten worden. Dat wil dus zeggen geen brood, pasta, fruit, aardappelen, melk en nog vele andere producten. Al deze producten bevatten veel suikers die ervoor zorgen dat het dieet een stuk minder zijn werk kan doen. Aan de andere kant kan groente altijd gegeten worden en eet je veel proteïnemaaltijden. Vis en vlees zullen hierbij ook geen probleem vormen.

Zelf experimenteren bij dit dieet is niet toegestaan. Vooraf aan dit dieet zal er bij een therapeutische begeleiding langsgegaan moeten worden. Zij zullen helpen bij het dieet en er voor zorgen dat ze kleine ingrepen kunnen doen indien dit nodig zal zijn. Ook zullen zij het dieet geheel afstemmen op de persoon, dit zal namelijk bij elk persoon anders zijn. Na de uitleg en het opnemen van het goede dieet, zal er om de 2 tot 4 weken bij de therapeut langs gegaan moeten worden. Hier zullen zij een gewichtscontrole doen en je gelijk begeleiden naar de volgende fase van het Kyalin dieet, indien dit nodig is.

DELEN
Vorig artikelZomer van Provençaalse groenten
Volgend artikelBroodwissel Dieet
Wij van "Snel Afvallen Online" weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Wij helpen jou uit eigen ervaring hoe je makkelijk kan afvallen. Ook helpen wij jou met gratis tips hoe je slank kan blijven!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER