Kokos brood

0
1089
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Coconut cake loaf sliced on plate with cream ** Note: Soft Focus at 100%, best at smaller sizes

Dit is een fel gekleurd brood die de zoete mais brood in uw bak repertoire kan vervangen. Het mengsels kunt u in een muffin gieten. Voel je vrij om ook citroenschil en een vrucht naar eigen smaak of keuze toe te voegen voor een zoete en scherpe smaak.

Dit recept is gebaseerd op 6 porties

De geschatte bereidingstijd is gesteld op 50 minuten

Ingrediënten:
  • 6 grote eieren
  • 160 gram kokosolie
  • 2 eetlepels honing
  • ½ theelepel zee zout
  • 105 gram kokosmeel, gezeefd
  • 1 theelepel bakpoeder
Bereidingswijze:
  • Verwarm de oven op 177 graden C
  • Kluts de eieren samen met de olie, de honing en het zout
  • Plaats in een aparte kom de kokosmeel en de bakpoeder samen. Klop dit vervolgens grondig samen met het ei beslag tot één geheel
  • Giet in een ingevette 9 x 5 x 3 inch bak of in een kleinere brood pan en bak het voor 40 minuten op 177 graden C.
  • Verwijder het uit de pan en houdt het koel op de rek

 

 

 

 

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER