Karin de Zoete

0
2547
karin de zoete
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Wie is Karin de Zoete?

Karin de Zoete is een zakenvrouw uit Rotterdam die met haar gewichtsklinieken personen helpt afslanken. Op dit moment heeft Karin een gewichtskliniek in Rotterdam, Arnhem en Haarlem. Daarnaast verschijnt ze vaak op diverse televisie programma’s over afslanken.

 

Hoe werkt de gewichtskliniek van Karin de Zoete?

In de gewichtsklinieken van Karin de Zoete krijg je een op maat gemaakte dieetplan voorgeschoteld. Karin de Zoete hanteert een medisch verantwoorde werkwijze in al haar gewichtsklinieken. Binnen alle voedingsprogramma’s zijn er voldoende tussendoortjes, de nodige supplementen en gezonde maaltijden opgenomen. Individuele begeleiding is ook onderdeel van haar afslankpakketten.

 

De voedingsprogramma’s van Karin de Zoete zijn gebaseerd op het consumeren van minder vetten en suikers. Daarnaast worden diëten waarbij koolhydraten worden beperkt ook ondersteund. Alle diëten worden op maat gemaakt en zullen daarom per persoon verschillen.

 

Enkele diensten van de gewichtsklinieken van Karin de Zoete:

Gesprekstherapie: Voor personen die extra ondersteuning en motivatie nodig hebben is er gesprekstherapie. Hier ontvang je de nodige aanmoediging om gedisciplineerd door te gaan met je dieet.

 

Voedingssupplementen: Met behulp van een goede combinatie van voeding en supplementen zal je eenvoudig en snel afslanken. Bij Karin de Zoete krijg je voedingssupplementen die de reguliere maaltijden en snacks ondersteunen.

 

Lipolyse: Naast gesprekstherapie en voedingssupplementen kan je er ook zijn voor Lipolyse injecties of crème. Lipolyse betekent letterlijk vetverbranding. Het is niet hetzelfde als liposuctie. Lipolyse kan je gebruiken om op geisoleerde lichaamsdelen de vetverbranding te stimuleren. Het wordt vaker gebruikt bij de buik, billen, onderkin en dijen.

 

Wat zijn de voordelen van de gewichtskliniek van Karin de Zoete?

In de klinieken van Karin de zoete krijg je adviezen van specialisten die je daarna ook begeleiden om je gewichtsdoelen te bereiken. Dit houdt je gemotiveerd en maakt het mogelijk op je voedingsprogramma wanneer nodig bij te stellen. Je streefgewicht is dus binnen handbereik.

 

Wat zijn de nadelen van de gewichtskliniek van Karin de Zoete?

Nadelen van de gewichtsklinieken van Karin de Zoete kom je niet tegen. De voedingsprogramma’s worden op maat opgemaakt, die zullen dus per individu verschillen. De resultaten zullen daarom ook per individu verschillen. Dankzij de persoonlijke begeleiding is het heel makkelijk om je dieet tussentijds aan te passen. Merk je dat je niet de gewenste resultaten krijgt, meld dit dan. Na een evaluatie zal je dieet worden aangepast. Dit maakt afvallen met Karin de Zoete ook makkelijker vol te houden. Je krijgt via je begeleiding de nodige motivatie en instructies. Je hebt er dus iemand die je de moed in kan spreken. Daarnaast geef je meteen terugkoppeling over de selectie aan toegestane voedingsmiddelen.

 

Wat zijn de bijwerkingen van de gewichtskliniek van Karin de Zoete?

Gezien het bovenstaande is dit ook geen dieet met bijwerkingen. Alles wordt op maat gedaan en kan tussentijds worden aangepast waar nodig. Tekorten aan belangrijke vitamines of mineralen kunnen daarom heel snel worden aangepakt.

 

Conclusie?

Afvallen met Karin de Zoete lijkt een eenvoudige, gezonde en snelle manier te zijn. Door de individuele aanpak krijg je de nodige begeleiding en kan je een dieet laten aanmeten dat goed binnen je leefschema past.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER