Het tien weken Slank Plan

0
1166
10 weken slank plan
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Het tien weken Slank Plan is een bewezen manier om binnen 10 weken minimaal 5 en maximaal 15 kilo te verliezen. Het is een vet- en suikerarm voedingsplan, waarbij je wordt gedwongen om gezonde voedingskeuzes te maken.

De recepten van dit10 weken durende dieet zijn lekker en eenvoudig te volgen. Ze passen binnen elke leefstijl en kunnen zelfs door vegetariër worden geadopteerd. Ja, zelfs vegetarische opties vind je binnen het 10 weken Slank plan.

Het beweegplan

Dit dieet richt zicht niet alleen op voeding maar ook op beweging. Als onderdeel van het 10 weken slank plan is er een zogenoemde beweegplan opgenomen. Het is de bedoeling om met een Stappenteller te gaan wandelen. Dit plan is samengesteld door het Nederlands Instituut voor Sport en Beweging.

Gedragsveranderplan

Daarnaast bestaat dit dieet ook uit een Gedragsveranderplan. Hierin vind je alle nodige informatie zodat je veilig en optimaal kan afslanken binnen de 10 weken. Het gebruikt als basis de health- en dietcounselingmethode. Het helpt je niet alleen je streefgewicht te bereiken, maar ook om die te behouden.

ZelfSlank Plan Alex Greve

Qua benaming lijkt het 10 Weken Slank Plan veel op Het ZelfSlank Plan van Alex Greve. Daar stoppen de gelijkenissen echter. Deze twee voedingsplannen zijn totaal niet aan elkaar gerelateerd.

Kinderplan en Calorieëntabel

In het 10 weken Slank Plan vind je ook een kinderplan met praktische tips voor ouders van kinderen die lijden aan overgewicht. Het Kinderplan geeft je de nodige tools om je kinderen gezonde voeding te geven. Zo komen ze snel op gewicht. Ook vind je extra informatie waar je best veel aan hebt zoals een speciaal menu voor kinderen en een gewichtstabel. Zo kunt u makkelijker bijhouden als uw kinderen overgewicht zijn of niet.

 

Daarnaast is er ook een calorieëntabel in dit plan verwerkt. Gebruik deze om gezonde voedingskeuzes te maken. Het is een eenvoudige manier om achter het aantal calorieën van een product te komen.

 

Beter Eet Patroon op het 10 weken slank plan

Het Beter Eet Patroon, oftewel BEP, is een nieuwe editie van het 10 weken slank plan. Nu zoveel personen succes hebben geboekt met het 10 weken plan zijn de basisprincipes van deze methode opgenomen in de BEP.

 

In Beter Eet Patroon staan de volgende drie voorwaarden centraal:

  1. Het maken van gezonde voedingskeuzes die je verzadigen.
  2. Optimaal in beweging blijven.
  3. Je leefstijl totaal veranderen naar een gezonder denkwijze.

Beter Eet Patroon heeft daarom ook de modernste recepten en strategieën om je te kunnen helpen naar een gezonder jou. Het heeft een compleet nieuw identiteit mede-dankzij de vernieuwde vormgeving. Daarnaast is ook de inhoud geheel vernieuwd. Maar vrees niet, het 10 weken slank plan blijft aan de kern van dit verhaal.

De stappenteller

Een belangrijk onderdeel van het beweegplan is de stappenteller. Dit apparaat houdt je stappen feilloos bij. Je kunt dus steeds bijhouden hoeveel stappen je elke dag hebt gezet. Het is gebruiksvriendelijk en zet meteen het aantal stappen om in het aantal verbrande calorieën. Handig he!

 

DELEN
Vorig artikelHet 4 dagen dieet
Volgend artikel1200 Kcal Per Dag Dieet
Hoi! Mijn naam is Miranda. In mijn dagelijkse leven ben ik diëtiste en houdt me dus bezig met voeding en diëtiek. Mijn doel is om iedereen zo goed mogelijk te informeren over wat er zoal verkrijgbaar is op het gebied van diëtiek.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER