Het mentale dieet plan – tot 17kg afvallen in 14 dagen!

5
21586
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Lees hoe het Mentale Dieetplan door onze bezoekers met veel succes wordt toegepast

Waarschijnlijk zul je de volgende punten wel herkennen:

 • Je wilt dolgraag afvallen, maar helaas vind je het moeilijk om door te zetten!
 • Sonja Bakker en al die anderen heb je al geprobeerd, maar zodra je ermee stopt, dan komen de kilo’s weer net zo hard terug.
 • Je hebt het gevoel dat je gezondheid steeds slechter wordt.
 • Je voelt je niet meer aantrekkelijk.

 

Wil je het liefst op deze manier afvallen?

 • Snel en gezond en daarna ook slank blijven zonder ge-jojo!
 • Genieten van het leven en lekker kunnen eten.
 • Geen hongergevoel tijdens het afvallen.
 • Tijdens het afvallen gemotiveerd blijven.

 

Direct naar de officiele site van het Mentale Dieetplan

 

Is dit voor jou ook zo herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Samen met Katja Callens hebben we een proefpakket ontwikkeld. Zo kan je zonder risico het Mentale Dieetplan uitproberen.  Tot nu toe hebben vele bezoekers het pakket uitgeprobeerd en hebben we alleen positieve reacties ontvangen.

PROBEER HET MENTALE DIEET PLAN GRATIS UIT!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

 • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
 • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
 • Een video om je motivatie op pijl te houden

Hier zijn twee van onze nieuwste succesverhalen

Rianne Lees hoe een leraar “voeding en wetenschap” zelf nog wat te leren had. Je zou het niet zeggen, maar Rianne woog eerst 137 kilo. Zij heeft een lange weg afgelegd, maar het resultaat mag er zeker zijn. Lees hoe zij dit deed.

Sandra Sandra voelt zich nu kiplekker. Wanneer ze uitging schaamde ze zich voor haar uiterlijk. Dat is nu verleden tijd. Ze kan weer mooie kleren aantrekken zonder dat ze zich hoeft te schamen. Lees haar verhaal

 


 

 

 

Wat is er zo bijzonder aan het Mentale Dieetplan?

Om een dieet met succes te kunnen volgen is een stukje doorzettingsvermogen nodig. Je krijgt bij het Mentale Dieetplan oefeningen aangeboden die helpen jouw motivatie op peil te houden. Dit is het mentale aspect van het dieet en wordt ook beschouwd als een belangrijke succesfactor van dit dieet.  Katja Callens is jouw online coach begeleidt jou tijdens het afvallen.  Het dieet van Katja Callens is erop gericht om af te vallen op een prettige manier.  Je hoeft niet meteen je hele eetpatroon in één keer te veranderen, maar gewoon stap voor stap.

Een Dieetplan met afval garantie

Als je gebruik maakt van het Turbo actie plan, dan claimt Katja Callens dat je in 14 dagen tot wel 17kg kan afvallen.  Zij geeft een garantie van minimaal 5kg.

Direct het Mentale Dieetplan uitproberen

 

Eten waar je zelf zin in hebt

Bij een groot aantal strenge diëten ligt de focus voornamelijk op het sterk verminderen van het aantal calorieën per dag.  Hierdoor ga je vaak zeer snel afvallen, maar is de motivatie meestal ver te zoeken. Deze diëten zijn niet gericht op de lange termijn. Zodra je stopt met het dieet komen de kilo’s meestal weer terug (JOJO-effect).  Het mentale dieetplan is voornamelijk gericht op de volgorde van maaltijden. Het uitgebreide schema van Katja Callens legt je precies uit wat en wanneer je kunt eten.

Wat maakt het Mentale Dieetplan van Katja Callens zo effectief?

De focus van het Mentale Dieetplan ligt voornamelijk op het veranderen van jouw Metabolisme. Hierdoor ga je veel meer vet verbranden, ook terwijl je slaapt.  Katja Callens geeft handige tips om ervoor te zorgen dat je minder gaat eten. Het drinken van veel water speelt hierin een grote rol.  Water zorgt ervoor dat je minder eetlust krijgt. Ook is het drinken van veel water ook handig voor veel andere belangrijke zaken die Katja Callens  uitlegt in het Mentale Dieetplan. Katja Callens geeft ook aan om de maaltijden zo veel mogelijk over de dag te spreiden en om zeker het ontbijt niet over te slaan.  Door het ontbijt over te slaan, gaat jouw lichaam over in een soort spaarstand waardoor je veel minder vet gaat verbranden. Het verspreiden van jouw maaltijden zorgt ervoor dat jouw metabolisme genoeg voedsel krijgt om overtollige vetten te kunnen verbranden.

De afslankpil die alle problemen in één keer oplost… bestaat niet!

De laatste tijd zien we op internet steeds meer afslankpillen en andere ‘wondermiddeltjes’ verschijnen. Katja Callens waarschuwt om uit te kijken voor dit soort middeltjes. Vaak helpen ze simpelweg niet en soms kunnen ze zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. Catja legt precies uit welke middeltjes je vooral niet moet nemen.


Onze eindconclusie over het Mentale Dieetplan

Het boek van Katja Callens biedt heel veel informatie over gezond afvallen. Ze heeft heldere schema’s opgesteld, waarmee je jouw voedingspatroon kan transformeren naar een gezonde levenswijze. Er bestaan ook veel mythen over gezond eten. Soms is dit ‘gezonde’ eten juist helemaal niet goed voor jou. Katja helpt jou om erachter te komen welk eten echt gezond is en welk eten juist niet en met welk voedsel jouw metabolisme verbetert wordt zodat je sneller gaat afvallen. Naar onze mening is het Mentale Dieetplan een echte aanrader voor iedereen die snel af wil vallen, maar ook daarna slank en gezond wil blijven leven.

Graag zetten we nog even de voordelen van het Mentale Dieetplan op een rijtje:

 • Je kan gewoon lekker dingen blijven eten. Je hoeft dus niets te laten staan.
 • Je komt erachter wat jou nou precies dik maakt. Dit kan namelijk per persoon verschillen.
 • Je leert van je (emotionele) vreetbuien af te komen.  Je krijgt meer controle over je eetpatroon.
 • Je ontvangt regelmatig e-mails ter motivatie en ondersteuning. Je staat er niet alleen voor!

Wil je zelf ervaren hoe het Mentale Dieetplan werkt? Dan hebben we goed nieuws! Speciaal voor onze lezers hebben we een kennismakingspakket samen gesteld, zodat je kunt kijken of het dieet echt iets voor je is.  

PROBEER HET MENTALE DIEET PLAN GRATIS UIT!

Laat hieronder jouw naam en e-mail achter en we sturen je geheel vrijblijvend hetvolgende toe:

 • Gratis 20 heerlijke dieetrecepturen
 • Rapport: “7 stappen om blijvend vet te verbranden”
 • Een video om je motivatie op pijl te houden

DELEN
Vorig artikelHoeveel calorieen per dag moet je minderen om af te afvallen?
Volgend artikelBeste dieet 2013!
Wij van "Snel Afvallen Online" weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Wij helpen jou uit eigen ervaring hoe je makkelijk kan afvallen. Ook helpen wij jou met gratis tips hoe je slank kan blijven!

5 REACTIES

 1. Op aanraden van Fleur Heitinga heb ik het mentale dieetplan uitgebrobeerd. Ik had al van alles geprobeerd, zoals Sonja Baker. Het werkte steeds maar even, maar helaas kwam ik daarna snel weer aan.
  Ik was 3 maanden geleden begonnen met het Mentale Dieetplan. De kilo’s zijn er niet alleen van af gevlogen, ik voel me ook gewoon een stuk lekkerder in mijn vel!

 2. Ik heb 14 maanden geleden dit plan gekocht. Iedereen verklaarde me voor gek dat ik een dieet kocht. Dat had ik nog nooit gedaan! Mijn doel was om 15 kilo af te vallen. Dit is gelukt en… nu kan ik eindelijk zeggen dat het echt werkt! Ik riep ja, goed he? Maar wacht maar tot je me in september ziet…. ik ging er van uit dat ik 3 keer zo hard aan zou komen. Maar door dit dieet heb ik leren luisteren naar mijn lichaam. En dat is het geheim! Eet ik niets lekkers meer? Drink ik geen bier meer? Tuurlijk wel! Maar genoeg is nu ook echt genoeg!

 3. Hallo,
  Ik ben een man van 40 jaar en weeg 92kilo,
  Zou je mij dit kunnen aanraden? Of zijn er veel kleine dingen die erbij komen kijken?Ik heb shake geprobeert en dat helpt maar voor even! Nu probeer ik doormiddel van het aanpassen van me eten dit doel te bereiken!

  Wachtend op uw antwoord!

 4. Hey,

  Heb echt alleen nog maar positieve dingen gehoort over het mentale dieetplan. Ik overweeg om het aan te schaffen.

  Bedankt voor de gratis proefversie!

  Groetjes

  Heleen

LAAT EEN REACTIE ACHTER