Gezond op vakantie

0
3127
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Veel mensen denken op vakantie niet altijd na over wat ze precies eten. Doordat mensen hier meestal niet op letten, komt een groot deel van deze mensen een stuk zwaarder terug. Bij sommige mensen kan dit wel oplopen tot 5 kilo. Iedereen die op vakantie is wil natuurlijk genieten van het andere eten en drinken. Maar dit kan zeker ook op een gezonde manier. Om dit te doen zijn er dan ook een aantal manieren om het vol te houden.

Vet eten vermijden
Het spijt ons om het te moeten melden, maar op vakantie krijgen de meeste mensen, de meeste calorieën binnen. Bij sommige mensen kan een heel aparte manier helpen om voedsel af te slaan. Zo kunt u bijvoorbeeld de hele tijd de zin ‘voedsel is brandstof’ herhalen. Dit zendt een seintje naar de hersenen waardoor vele mensen zich minder aangetrokken voelen tot vet voedsel. Dit kan op vele momenten gedaan worden, bij het halen van een snack, maar ook in een restaurant terwijl u de menukaart aan het doorkijken bent.

Af en toe een vettere maaltijd mag ook
Een gezonde vakantie hoeft niet meteen te leiden tot een sportieve en sombere vakantie waar er niet genoten kan worden van het weer. U heeft drie maaltijden per dag om te kiezen wat u wilt eten. Één van deze maaltijden mag soms natuurlijk wel iets vetter dan de andere zijn. Als u een beroemde barbecue gezamenlijk bezoekt, kunt u uzelf trakteren op de specialiteit van het huis. Verdeel dan wel het evenwicht door uw andere maaltijden licht en eenvoudig te houden.

DELEN
Vorig artikelDukan Dieet
Volgend artikelWandelen na het eten is gezond
Wij van "Snel Afvallen Online" weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Wij helpen jou uit eigen ervaring hoe je makkelijk kan afvallen. Ook helpen wij jou met gratis tips hoe je slank kan blijven!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER