Fruta Planta

1
3915
fruta planta
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Fruta Planta kent haar oorsprong in China waar het een bekend middeltje tegen overgewicht is. Het helpt je op een gemakkelijke en vlugge manier afvallen. Hoe doet Fruta Planta dit? Door je eetlust te remmen zodat je minder eet. Dit doet het zonder gevaarlijke chemische stoffen of stimulerende middelen.

 

Bio Fruta en Fruta Planta Roze

Fruta Planta is een controversiële afslankmiddel met een vrij negatief imago. Om hier vanaf te komen is de leverancier met meerdere varianten op de markt gekomen. Nieuw binnen het assortiment zijn Fruta Planta Roze en Bio Fruta. Beide producten zijn afgeleid van de originele Fruta Planta en zijn op de markt gebracht om de verkoop van imitatiegoederen tegen te gaan.

 

Wat zit er allemaal in Fruta Planta?

Bij vele van de concurrerende afslankmiddelen is er geen transparantie over de gebruikte ingrediënten. Bij Fruta Planta vind je die informatie heel makkelijk op de website en de bijsluiter. Daar staat er een overzichtelijke lijst met de  ingrediënten opgenomen. Ook vind je een duidelijke omschrijving van alle gebruikte ingrediënten en hun werking.

 

Fruta Planta bevat: citroen, bitter meloen, papaja, mango en spirulina maxima.

 

Zoals je zelf ziet bevat Fruta Planta overwegend natuurlijke ingrediënten. Dit maakt dit product geschikt en veilig voor alle personen die lijden aan overgewicht.

 

Daarnaast is Fruta Planta ook heel makkelijk in gebruik. Je neemt iedere ochtend een tabletje in voor het ontbijt.

 

Is Fruta Planta Gevaarlijk?

Fruta Planta is een controversieel product omdat er veel tegenstrijdige informatie erover beschikbaar is. Daarom is dit afslankmiddeltje niet overal verkrijgbaar. Je zult Fruta Plant, bijvoorbeeld, niet in de drogisterijen en apotheken vinden. Je kunt het alleen online bestellen op de verschillende websites van aanbieders. Echter is er veel twijfel aan de betrouwbaarheid van deze online leveranciers. Ook is dit product niet toegestaan in Nederland.

 

De FDA en Fruta Planta

Fruta Planta is niet goedgekeurd door de Food and Drugs Administration(FDA); dit is de voornaamste reden voor de controversie rondom dit product. Na een onderzoek had de FDA geconcludeerd dat het gebruik van Fruta Planta ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee kon brengen. Dit allemaal omdat Fruta Planta Sibutramine  bevat, welke niet op de ingrediëntenlijst staat. Sibutramine is een middel dat de risico op cardiovasculaire aandoeningen, zoals hartaanval, verhoogd. Daarom zijn enkele personen ervan overtuigd dat Fruta Planta niet veilig is voor consumptie.

 

Hiernaast kreeg de FDA vele klachten binnen over de bijwerkingen en nadelen van Fruta Planta. Dit heeft ertoe geleid dat het gebruik van Fruta Planta niet door de FDA wordt aanbevolen. Personen die lastige bijwerkingen hebben ervaren worden geadviseerd de huisarts te raadplegen. Het besluit van de FDA is van kracht op de Amerikaanse markt. In Europa is het dus niet van kracht.

 

Wat zijn de prijzen voor Fruta Planta?

Een doos van 30 tabletten kost om en bij 30 euro. Deze dertig tabletten zal je gedurende periode van 30 dagen gebruiken, omdat je maar 1 capsule per dag mag innemen. Dus maandelijks ben je ongeveer 30 euro aan Fruta Planta kwijt.

 

DELEN
Vorig artikelBenFit
Volgend artikelHistamine Dieet

1 REACTIE

 1. Hallo,
  Ik ben opnieuw op zoek naar de originele Fruta Planta.
  Ik heb dit vroeger genomen en was daar heel goed mee.
  Ik kocht die vroeger bij Green Coffee, maar die bestaat niet meer.
  Weet iemand waar ik de echte Fruta Planta kan kopen?
  Bedankt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER