Florentijnse kip pesto

0
1884
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Benodigdheden

 

2 Eetlepels olijfolie

2 Tenen knoflook, fijn gesneden

4 Halve kippenborsten, zonder vel

2 Koppen verse spinaziebladeren

1 Pak dorge alfredo saus mix

2 Eetlepels pesto

1 Pak droge penne pasta

1 Eetlepel geraspte Romano kaas

 

Voorbereiding

 

  1. Verhit de olie in een grote koekenpan op matig hoog vuur. Voeg hierbij knoflook, bak dit gedurende 1 minuut; Voeg dan de kip toe en kok deze voor 7 tot 8 minuten aan elke kant.
  2. Wanneer de kip geheel bijna gaar gekookt is (niet meer roze binnenkant), strooi de spinazie erbij en bak dit in een geheel samen voor ongeveer 3 tot 4 minuten.
  3. Ondertussen moet de Alfredo saus voorbereidt worden volgens de verpakking. Wanneer dit klaar is moeten hier twee eetlepels pesto bijgegooit worden; zet dit even opzij.
  4. Kook de pasta in een grote pot van kokend gezouten water voor gedurende 8 tot 10 minuten of tot dit beetgaar is. Spoel dit vervolgens in koud water af.
  5. Als laatste zal de kip, spinazie mengsel toegevoegd worden aan de pasta en pesto. Alfredosaus. Meng dit allemaal goed met elkaar en serveer dit met een beetje geraspte kaas over de top heen gestrooid

 

Dit reept is leuk om te maken voor visite, het is niet al te moeilijk om in de keuken klaar te maken, en als dit netjes op de borden wordt gelegd kan hier ook een geweldige presentatie uit voortkomen. Zo zal er het gevoel komen dat je een geweldige kok bent met veel inspiratie.

DELEN
Vorig artikelCalifornisch gegrilde vega sandwich
Volgend artikelFabeltjes over producten
Wij van "Snel Afvallen Online" weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Wij helpen jou uit eigen ervaring hoe je makkelijk kan afvallen. Ook helpen wij jou met gratis tips hoe je slank kan blijven!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER