Fitfood

0
980
Was dit artikel nuttig? Like ons!

 

Voor zij die van lekker, maar toch ook gezond eten houden is dit boek perfect. Het helpt je aan een goed gewicht komen en fit worden. Daarnaast is het ook een goede keus voor personen die weinig tijd hebben door de week. Tijd vrijhouden om te kunnen sporten blijft lastig wanneer je een druk schema hebt. Met dit boek beweeg je fit en heb je toegang tot lekker en gezonde recepten.

 

Wat staat er allemaal in FitFood?

In dit boek vind je bruikbare adviezen voor een gezond en actief leefstijl. Daarnaast zijn er minstens tachtig lekkere recepten opgenomen voor slanke gerechten. Het boek maakt je ook bewuster van hoe je gezonde voedingskeuzes kan maken door je een overzicht te geven van de essentiële vitamines en mineralen. Ook de grootste bronnen van deze vitamines en mineralen vind je hier.

 

Niet alleen voeding wordt hierin behandeld, maar ook sport en regelmatige beweging. Je vindt er handige tips om beweging in je drukke schema te laten passen. Denk aan weekend fietsroutes.

 

Hoe ziet het boek eruit?

De recepten zijn geschreven met en volwassen gebruiker in gedachte. Ze zijn gericht op gezinnen bestaande uit ongeveer zes personen. Er staat niet alleen tekst in het boek, nee het is aantrekkelijk in zijn vormgeving dankzij de fleurige foto’s. Die geven dit kookboek een motiverende uitstraling. Er is een bewuste keus gemaakt in de indeling van dit boek. Je merkt het aan de gekozen kleuren die het geheel alleen maar overzichtelijker maken.

 

Naast de gezonde recepten krijg je ook tips over waaraan je voeding moet voldoen en wat een gezond gewicht is. Adviezen over het afslankproces staan er verder ook in verwerkt. Je merkt meteen dat de auteur tijd heeft gestopt in onderzoek. Die raad aan om rustig af te vallen in plaats van een snelle crashdieet te volgen. Langzaam afvallen is veel gezonder en geeft je ook blijvende resultaten. Na een crashdieet vliegen de kilootjes er meestal heel snel weer eraan.

 

Ook aan beweging en sport is er gedacht in dit boek. Er is een activiteitenoverzicht waarin je kan natrekken en berekenen hoeveel kcal je verbruikt met de opgenomen bewegingsvormen. Als laatste zie je een overzicht van de belangrijkste mineralen en vitamines met uitleg over welke functie zij precies hebben. Leuker nog, de bronnen van deze vitamines en mineralen zijn meteen ook opgenomen.

 

De recepten

In FitFood vind je een breed assortiment aan recepten voor alle maaltijden: snacks, ontbijt, lunch, diner en toetjes. Deze recepten zijn niet alleen gezond maar ook lekker. De bijbehorende foto’s staan er ook lekker aantrekkelijk bij. In het receptendeel van het boek maakt men onderscheid tussen slank, slanker en slankst. Wil je afvallen dan is slim om te kiezen voor slankst. Dit zijn de recepten die je daarbij helpen. Dit boek is een echte aanrader voor zij die gezonder willen leven en eten. Het is niet slechts een dieetboek, maar het helpt je gezondere keuzes maken qua voeding. Door gezonder te eten zal je ook afvallen. Succes ermee en deel je ervaringen!

 

DELEN
Vorig artikelEntrecote met gebakken champignons en broccoli
Volgend artikelBierdieet
Hoi! Mijn naam is Miranda. In mijn dagelijkse leven ben ik diëtiste en houdt me dus bezig met voeding en diëtiek. Mijn doel is om iedereen zo goed mogelijk te informeren over wat er zoal verkrijgbaar is op het gebied van diëtiek.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER