Entrecote met gebakken champignons en broccoli

0
1471
Was dit artikel nuttig? Like ons!

 

Ingrediënten voor 1 portie (1 persoon):

  • 150-200 gram entrecote
  • 250-300 gram broccoli
  • 100 gram champignons
  • Peterselie
  • 1 knoflook teentje
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 klontje roomboter
  • Peper en zout

 

  1. Maak de champignons schoon en snijd de harde steeltjes er af. Snijd de champignons in dunne plakjes of kwartjes.
  2. Pers ondertussen de knoflook en snijd de peterselie fijn, doe deze bij de champignons, zet water op voor de broccoli. Maak ondertussen de broccoli schoon, snijd ze in kleinere stukjes en doe ze in de pan als het water kookt, kook de broccoli ongeveer 4 minuten.
  3. Verwarm een pan en doe er wat olijfolie in. Als de pan goed heet is voeg je de champignons, knoflook en peterselie toe. Bak de champignons tot ze bruin en wat gekrompen zijn.
  4. Verwarm een gril(pan) en vet deze in met de roomboter. Bak de entrecote, de entrecote niet helemaal doorbakken mag best rood/rosé zijn vanbinnen. Serveer de entrecote op een bord met de broccoli en champignons apart.
  5. Geniet van dit heerlijke Koolhydraatarme Paleo gerecht!
DELEN
Vorig artikelWie is nou Mathijs Vrieze?
Volgend artikelFitfood

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER