Dukan Dieet

0
2469
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Dukan Dieet

In Nederland is Dukan Dieet nog niet heel bekend, maar in het buitenland is het al een waar succes gebleken. Vooral in Frankrijk slaat het concept, dat bestaat uit vier fasen ontzettend goed aan en dit succes begint zich langzaam te verspreiden naar andere, voornamelijk West-Europese landen. Het concept is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Pierre Dukan, arts en voedingskundige met ontzettend veel ervaring in dit vakgebied. Ontdek meer over Dukan Dieet en wie weet val jij wel tientallen kilo’s af dankzij de theorie van Pierre Dukan.

Vier fasen + bijbehorende producten

Het Dukan Dieet bestaat uit vier fasen die je vanaf het eerste moment vastgrijpen en je niet meer loslaten, zo luidt de slogan van Dukan Dieet. In de eerste fase van het dieet val je jouw overgewicht aan. In deze korte fase bestaat het dieet uit 72 eiwitrijke voedingsmiddelen. De tweede fase is de cruisefase waarbij je zuivere eiwitten afwisselt met één van de toegestane groenten. In de derde fase zorg je dat de afgevallen kilo’s er ook daadwerkelijk af blijven. Je gaat op zoek naar een evenwichtig voedingspatroon. In de laatste fase vindt de definitieve stabilisatie plaats waarna je slechts in hele extreme gevallen terugkeert naar je oorspronkelijke gewicht.

Persoonlijke coaching

Uiteindelijk moet je het helemaal zelf doen, maar via haar website heeft Dukan Dieet een online community weten op te bouwen die je helpt wanneer je het even niet meer ziet zitten. Daarnaast biedt de website een online-afslankcoach. Allereerst analyseer je jouw gewicht en leefstijl waarna Dukan Dieet een persoonlijk afslankplan voor je schrijft. Vervolgens krijg je elke dag een mail met adviezen, ondersteuning en motiverende woorden om het vol te houden. Ook moet je een dagboek bijhouden, dat Dukan Dieet vervolgens analyseert om je te voorzien van zinvolle adviezen. Een totaalplaatje waarmee je het afslanken met Dukan Dieet zeker gaat volhouden.

Al een succes in het buitenland

In het buitenland is Dukan Dieet een razend succes. Zo kent het dieet in Frankrijk maarliefst vijf miljoen actieve gebruikers die met tevredenheid afvallen met behulp van de producten, maar ook de persoonlijke coaching en de online community van miljoenen mensen die afvallen met behulp van Dukan Dieet en hun ervaringen en tips delen met anderen.

Verkrijgbaarheid Dukan Dieet

Op dit moment zijn producten van Dukan Dieet nog maar beperkt verkrijgbaar, maar dit zal vanzelf toenemen naarmate het Dukan Dieet ook in Nederland aan populariteit wint. In ieder geval kun je producten bestellen via de webshop van Dukan Dieet waarna je producten na 6 tot maximaal 10 werkdagen in huis hebt.

Dukan Dieet: helpt je verder!

Misschien is Dukan Dieet niet het meest bekende merk op het gebied van dieetproducten, maar successen in het buitenland geven aan dat het werkt. Ook de goede focus op het stabiliseringproces, waarbij het gewicht ook daadwerkelijk gelijk blijft draagt bij aan de kwaliteit van de producten. Ten slotte is ook over de persoonlijke aandacht ontzettend goed nagedacht. Wil je Dukan Dieet ook proberen? Dat kan door direct een kijkje te nemen in de webshop!

DELEN
Vorig artikelSonja Bakker Dieet
Volgend artikelGezond op vakantie
Wij van "Snel Afvallen Online" weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Wij helpen jou uit eigen ervaring hoe je makkelijk kan afvallen. Ook helpen wij jou met gratis tips hoe je slank kan blijven!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER