Drie dagen dieet

0
1764
drie dagen dieet
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Het 3 dagen dieet is een manier van snel gewichtsverlies, zuivering, lagere cholesterol en meer energie. Het is een strikt plan dat moet precies gevolgd worden voor drie dagen. Als er nog steeds meer gewicht van het lichaam af moet, zal er eerst weer minimaal 5 dagen goed en normaal gegeten moeten worden. Hierna kan het dieet opnieuw gedaan worden.
Het 3 dagen dieet belooft maximaal 10 kilo gewichtsverlies in drie dagen. Maar het meeste van dat gewicht is waarschijnlijk vloeistof, geen vetten, dit zal ervoor zorgen dat het gewicht na een aantal dagen voor een klein stuk terug neemt. In de meeste gevallen wordt er 3 tot 5 kilo gewicht echt verloren. Het 3 dagen dieet is zeer specifiek over portiegrootte en de voedingsmiddelen die het bevat. Als er enig gewicht van af moet, zal er dan ook streng aan dit dieet gehouden moeten worden.

De combinatie van de voorgestelde voedingsmiddelen creëert een zogenaamd unieke metabole reactie die er voor zorgt dat er een verhoging komt bij de vetverbranding. Maar er is geen uitleg van hoe dat gebeurt. Het plan verzoekt ook dat alle mensen die dit dieet doen, zeker 4 grote koppen water of non-calorie dranken drinken per dag. Deskundigen zeggen dan ook dat er bij dit dieet binnen 3 dagen aardig wat gewicht van af zal gaan, wel minder vetten dan vocht. Maar voor 3 dagen is dit een super dieet.
De calorieën zijn zeer laag, merkt Cindy Moore. ‘Er worden alleen maar kleine beetjes voedsel gegeven en er zal geen sprake zijn van vet of heerlijk gemarineerd eten’. Aldus, voormalig directeur van de therapie van de voeding bij de kliniek van Cleveland.

DELEN
Vorig artikelGemarineerde kip
Volgend artikelAfvallen met eten? Verlies tot wel 5,4 kg vet per week!
Wij van "Snel Afvallen Online" weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Wij helpen jou uit eigen ervaring hoe je makkelijk kan afvallen. Ook helpen wij jou met gratis tips hoe je slank kan blijven!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER