Diplan

0
1257
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Het Diplanconcept

 

Het Diplanconcept bestaat uit een duurzame en specifieke plan voor gewichtsverlies voor zowel volwassenen als kinderen die lijden aan overgewicht. Onder begeleiding van een specialist wordt het streefgewicht behaald en behouden. Met Diplan kan je dankzij de bewezen stappenplan op gewicht blijven. Dit dieet kent geen terugval of jojo-effect en je raakt niet gedemotiveerd.

 

Met het Diplanconcept behaal je niet alleen je doelgewicht op een verantwoorden manier, maar ook de kwaliteit van je leven en gezondheid zal beter worden. Gaandeweg zal je zelfbewustzijn veel sterker worden.

 

Diplan heeft naast zijn eigen studio’s ook nog professionele centra waarmee ze graag samenwerken. De Diplanstudio’s en andere professionele centra staan open voor kinderen en volwassenen die aan overgewicht lijden. Zo kan je met behoudt van privacy in een discrete omgeving aan je lichaamsdoelen werken. Het Diplanconcept heeft goed opgeleide persoonlijke trainers die je graag bijstaan. Zij bieden professionele begeleiding, adviezen en motivatie aan.

Het is daarom van essentieel belang om eerst een gesprek te voeren over je doelen. De aanbevolen trainingen zijn zo ook volledig op maat gemaakt en gebaseerd op je doelen. De Diplan persoonlijke trainers hebben de nodige bagage om je hierin te ondersteunen. Zij worden opgeleid volgens het Diplan principe om je de juist begeleiding te kunnen bieden.

 

Daarnaast is Diplan ook geschikt voor personen met Diabetes II type ondergewicht en fanatieke sporters.

 

Ervaring met het Diplan concept?

Laat even weten wat jouw ervaringen zijn met dit dieet door een reactie hieronder te plaatsen.

 

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER