Dieet Pro

0
6957
dieet pro
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Dieet pro is de maker van een van de bekendste dieet shakes op de markt. De eiwitshakes van Dieet pro zijn vetvrij, suikervrij en zeker ook koolhydraatvrij. Deze shakes bevatten slechts 79 kilocalorieën per shake. Dit is veel minder dan de gemiddelde dieet shakes op de markt. Deze shakes zijn enorm populair onder het afvallende publiek. Daarnaast heb je een ruime keuze aan shake-smaken zoals vanille, bananen, chocolade en aardbeien.

 

Hoe werkt Dieet pro?

Het Dieet pro voedingsplan ziet er als volgt uit: elke ochtend 1 shake als ontbijt. In de middag gebruik je een tweede shake. Gezonde tussendoortjes en avondeten zijn ook toegestaan, die mag je absoluut niet overslaan. Je vervangt dus twee maaltijden met een shake; je ontbijt en lunch. Later bouw je dit dan af naar 1 eiwitshake per dag. Dit kan je in een later stadium verder afbouwen naar 1 Dieet pro shake dag in de week. Op die dag vervang je dus weer 2 maaltijden met een eiwitshake.

In de Dieet pro shakes zit er L-Carnitine dit bevordert de vetverbranding. Daarnaast zit ook het Micellar Caseine Eiwit in de shakes. Dit is een belangrijke eiwit voor je spieren.

 

Wat zijn de voordelen van Dieet pro?

De Dieet pro shakes passen heel makkelijk in een drukke werkschema of gezinsleven. Je besteed minder tijd en energie in het voorbereiden van maaltijden. Daarnaast passen de eiwitshakes heel goed binnen een bestaand voedingsplan met andere gezonde voedingsopties.

 

Je hebt ruime keuze aan smaken en de shakes mengen heel makkelijk. Verder heeft Dieet pro betere ingrediënten dan de gemiddelde eiwitshake op de markt. De meeste eiwitshakes bevatten maltodextrine of suiker en soja eiwit. Dit zijn ingrediënten die je juist niet in een dieet wilt waar er minder koolhydraten worden geconsumeerd.

 

Wat zijn de nadelen?

De kans op een jojo-effect is best groot bij dit dieet. Dat is meestal het geval wanneer je eiwitshakes gebruikt om af te slanken. Daarom moet Dieet pro langzaam worden afgebouwd. Zo wordt de kans op een jojo-effect verkleind.

 

Daarnaast bevatten de eiwitshakes suclarose. Dit is een semi-synthetische extract van suiker, en dus geen natuurlijk product. Langdurig verbruik hiervan kan de gezondheid mogelijk aantasten.

 

Wat zijn de bijwerkingen voor Dieet pro?

Zoals eerder aangehaald bevatten de shakes van Dieet Pro suclarose. Deze zoetstof is veilig voor consumptie maar kent mogelijke bijwerkingen zoals spier- en buikkrampen.

 

Waar is het te koop?

De Dieet Pro heeft in Nederland bijkans 800 verschillende verkooppunten. Ze zijn verkrijgbaar bij alle filialen van DA Drogisterijen, De Tuinen, DIO Drogisterijen, Vitaminstores en G&W Gezondheidswinkels.

Conclusie?

Met een eiwitrijk dieet afvallen is heel erg effectief. Daarom zijn er ook zoveel verschillende soorten eiwitshakes op de markt. Deze shakes  kunnen even effectief zijn als de Dieet pro shakes. Neem de ingrediënten maar eens onder de loep wanneer je er eentje uitkiest. Dieet pro heeft meestal toch de betere ingrediënten.

 

De Dieet pro shakes zijn goede maaltijdvervangers om mee af te vallen. Door de samenstelling van de shakes heb je ongeveer twee uur geen hongergevoel. Naast deze eiwitshakes is het belangrijk nog steeds de gebruikelijke maaltijden te gebruiken. De shakes zijn van goede kwaliteit en met prima ingrediënten. Alleen het gebruik van suclarose als zoetstof vond ik niet kunnen.

 

DELEN
Vorig artikelSuper Simpel Paleo
Volgend artikelCandida dieet

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER