Afvallen met het Chocolade Dieet

0
3067
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Het zou misschien als een droom klinken, een dieet waar je gebruik maakt van chocolade, het bestaat echter wel. Het Chocolade dieet is ontwikkeld in Groot Brittanië door de journaliste en schrijfster Sally Ann Voak. Deze journaliste kwam op het geweldige idee voor dit “Chocolade dieet” en baseerde zich daarbij op een veel minder baanbrekend inzicht: chocolade is lekker en we willen het niet missen. Ook zeer zeker niet als we op dieet zijn.

Werkt het nou echt of is het een fabeltje? Bij het Yoghurtdieet mag je volop yoghurt eten, bij een Soepdieet eet je bijna niets anders dan soep en bij het Fruit dieet kun je fruit eten tot je erbij neervalt. Als je dat dus zo lees zou je dus denken dat je bij het Chocolade dieet je helemaal te buiten mag gaan aan chocolade. Helaas; daarin moeten we je teleurstellen.

Het Chocolade dieet is er zo op gericht je chocoladeverslaving te doorbreken. En dat betekend automatisch dus zelfs dat je in je eerste week helemaal geen chocolade mag eten. Vervolgens mag je dan rustig aan weer chocolade gaan eten, echter leer je dit op een verstandige manier te doen zonder dat het je gewichtsverlies in de weg staat.

Het Chocolade dieet valt onder de diëten die de totale calorie-inname aanpakken. Daarnaast zijn er verschillende richtlijnen voor bewegen, meditatie en zelfs massage in het dieetboek opgenomen. Het hele Chocolade dieet is dus niet zo baanbrekend als je misschien zou hebben verwacht. Het is gebaseerd op de aloude wijsheid dat je gewicht verliest als je meer calorieën verband dan je er inneemt. Het chocolade dieet is echter wel degelijk effectief als je wilt afvallen. Het dieet houdt er rekening mee dat je af en toe moet kunnen zondigen en dat maakt het dieet voor zoveel mensen juist wel zo aantrekkelijk.

DELEN
Vorig artikelTips om positief denken te stimuleren
Volgend artikelFructose Malabsorptie
Wij van "Snel Afvallen Online" weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Wij helpen jou uit eigen ervaring hoe je makkelijk kan afvallen. Ook helpen wij jou met gratis tips hoe je slank kan blijven!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER