Broodwissel Dieet

0
1635
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Als er naar brood gekeken wordt, kun je zien dat brood relatief weinig calorie├źn en het heeft een heel hoge vezelgehalte. Ook bevat brood vele voedingsstoffen die goed zijn voor het lichaam, zoals vitamines, jodium, ijzer en het is een vetarm product. Het is dus niet heel gek dat hier ook een speciaal dieet voor gemaakt is in de jaren tachtig. Bij dit dieet is het de bedoeling dat er om de dag alleen maar brood gegeten wordt. De dag die hier tussen valt, mag gewoon normaal gegeten worden, mits dit gezond en gevarieerd is natuurlijk. Het is een zeer simpel dieet, maar je kunt er wel gewicht mee verliezen.

Om de dag zal er alleen brood gegeten mogen worden, dus ook geen beleg, echter is de hoeveelheid onbeperkt. Er wordt wel aangeraden om volkorenbrood te eten. Hier zitten veel meer voedingsstoffen in waardoor het lichaam sneller gevuld is. Naast het eten zullen er alleen caloriearme dranken gedronken mogen worden, neem bijvoorbeeld water, thee en koffie zonder melk en suiker. Bouillonsoep is wel toegestaan bij dit dieet.

Er zijn natuurlijk ook mensen die het niet eens zijn met dit dieet. Vaak geven zij aan dat er bij dit dieet te weinig voedingsstoffen het lichaam binnen komen. Dit is onderzocht door het TNO. Zij hebben kunnen melden dat er meer dan voldoende voedingsstoffen binnen komen bij dit dieet. Wel wordt er door het TNO aangeraden dit dieet niet langer te volgen dan zes weken.

DELEN
Vorig artikelKyalin Dieet
Volgend artikelAtkins Dieet
Wij van "Snel Afvallen Online" weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Wij helpen jou uit eigen ervaring hoe je makkelijk kan afvallen. Ook helpen wij jou met gratis tips hoe je slank kan blijven!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER