Bodywrap

0
1077
Bodywrap
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Bodywrap

De bodywrap is een afslankprogramma op natuurbasis dat je lichaam ontgift. Door deze ontgiftingsproces slank je heel gauw af. Je merkt meteen dat je kleiner wordt in gestalte. De bodywrap gebruikt  aloë vera om je huid te hydrateren, verzachten en verstevigen. Het maakt je huid heel zacht en deze oplossing kan je lekker in je huid laten intrekken. Het hoeft dus niet weggewassen te worden.

 

De bodywrap gebruikt alleen natuurlijke en onschadelijke ingrediënten die de vetcellen doordringen om het ontgiftingsproces te stimuleren. De giftstoffen worden via het lymfesysteem uit je lichaam afgevoerd. Om dit goed te laten verlopen is het ook belangrijk dat je genoeg water drinkt. Dit zal de afvoer van giftstoffen soepeler laten gebeuren.

 

Een maatje minder dankzij de Bodywrap

Het effect van de bodywrap merk je vanaf het begin meteen aan je lijf. Je verliest nieuw vet en het oudere vet wordt verzacht met de aloë vera. Dit oudere vet kan je met 4 of 5 behandelingen verzachten. Na elke behandeling zul je merken dat je er centimeters kleiner uitziet. Aan je armen kan je zelfs 0.6 cm aan vet verliezen. Ook het vet onder je armen en op je rug kan je met de bodywrap heel makkelijk kwijt. En de natuurlijke bestanddelen van de bodywrap houden je huid strak en stevig. Met de bodywrap merk je veel sneller een verschil aan je lijf als je dat verlgelijkt met een normaal dieet. Na slechts enkele behandelingen zullen je kleren al losser zitten aan je lijf. Ook bij de borsten zul je merken dat die kleiner worden met de bodywrap. Indien je niet wilt dat je borsten kleiner worden is het niet aan te raden ze te behandelen met de bodywrap.

 

Cellulitis

Cellulitis of sinaasappelhuid wordt gevormd in je huid omdat je lichaam giftstoffen  minder optimaal afvoert. Daarom is het onwaarschijnlijk dat er hier centimeterverlies zal optreden. Met een bodywrap kan je de Cellulitis verwijderen na 10 tot 15 behandelingen. Tijdens deze kuur is het van essentieel belang dat je geen alcohol houdende dranken consumeert. Daarnaast zijn zout en pittig eten ook verboden. Deze middelen zullen de afvoer van giftstoffen remmen. Wacht 4 tot 5 dagen voor elke bodywrap.

Zwangerschapsstriemen

Ook zwangerschapsstriemen kan je behandelen met een bodywrap. Zwangerschapsstriemen zijn scheurtjes in de huid die je krijgt door zwangerschap of overgewicht. Met een bodywrap maak je de huid strakker zodat de zwangerschapsstriemen minder zichtbaar zijn.

 

Gebruik Aloë Smeerwortelgel elke dag om de cellen van je huid te voeden en de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren. Smeer het in je huid na elke wasbeurt.

 

De resultaten van een bodywrap

Om resultaten te zien is het aan te raden tenminste 12 bodywrap behandelingen te laten doen. Na deze 12 behandelingen zul je  al gauw merken dat je kleding losser zit. Laat de bodywraps behandelingen om de 4 of 5 dagen uitvoeren. Daarnaast moet je elke dag baden met de Set-N-Me-Free Aloë Body Wash. De Set-N-Me-Free Aloë Body Wash houdt je poriën schoon. Ook moet je voldoende water drinken elke dag om de afvoer van giftstoffen goed te laten verlopen. Drink elke dag tenminste 3 tot 4 liters water.

 

DELEN
Vorig artikelBloedgroepdieet
Volgend artikelCitroensapkuur

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER