Berry Blaster

0
1355
Berry Blaster
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Berry Blaster is een nieuwe dotox kuur waarmee je kunt ontslakken en afslanken. Dotox en Stacker kuren zijn niet nieuw in de dieetwereld. Ze worden al jaren gebruikt om op gewicht te komen en blijven. Berry Blaster is het nieuwste product in die categorie en die gaan we nu onder de loep nemen.

 

Wat zijn de Berry Blaster druppels?

De Berry Blaster druppels mag je niet onverdund gebruiken. Hier was er enige onduidelijkheid over. In een flesje Berry Blaster zit er siroop-concentraat. Deze concentraat dien je te mengen met water voor je het gebruikt. Dit doe je door twee dopjes Berry Blaster van 10 ml elk toe te voegen aan een glas water van 200 ml. In een fles Berry Blaster zit er 300 ml concentraat, je kan er dus 15 glazen uithalen. Voor de optimale werking van dit middeltje kan je het beste je glas Berry Blaster na het ontbijt gebruiken.

 

Waar is Berry Blaster te koop?

De Berry Blaster druppels haal je bij de drogisterij. Daarnaast kan je het ook online bestellen. Een flesje kost gemiddeld 20 euro, maar hieruit haal je 15 glazen. Met een fles Berry Blaster kan je 15 dagen detoxen.

Ervaringen met Berry Blaster?

Heb jij ervaring met Berry Blaster? Ben je er heel tevreden over of juist niet? Laat het iedereen weten door een reactie onderaan deze pagina te plaatsen!

 

DELEN
Vorig artikelEphedrine
Volgend artikelReductil

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER