Afvallen met water

0
2682
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Afvallen met water

Niet iedereen is er dol op en lang niet iedereen komt er aan toe, maar toch luidt het bekende advies al jaren: drink dagelijks 2 liter water! Dat is nogal wat: 8 volle glazen, elke dag opnieuw. Om nog maar niet te spreken over al die bezoekjes aan het toilet. En toch is dit een heel belangrijk advies voor wie wil afvallen. Met water kun je het afslanken namelijk goed op weg helpen én ondersteunen. Afvallen met water gaat uiteraard ook een stuk sneller dan wanneer je bijvoorbeeld alleen maar koffie of frisdrank drinkt. Het is dan ook erg belangrijk deze raad op te volgen als je wilt afvallen. Met water drinken help je jezelf een heel stuk op weg.

Afvallen met water: waarom eigenlijk?

Maar waarom is het eigenlijk zo dat afvallen met water sneller en makkelijker gaat? Daar zijn een aantal redenen voor. Kraanwater bevat geen calorieën en als je dus elk glas frisdrank door kraanwater vervangt, bespaart dat je op een dag al gauw een hele hoop calorieën. Dat is op zich al een hele belangrijke reden waarom je sneller kunt afvallen. Met water drinken zorg je er bovendien voor dat je vetverbranding gestimuleerd wordt en dat voedsel sneller in energie wordt omgezet in plaats van in vet, met als resultaat sneller afvallen. Met water zorg je er daarnaast ook voor dat je lichaam gereinigd wordt. Gifstoffen worden als het ware uit je lichaam gespoeld.

Een glas voor elke maaltijd

Ten slotte zorgt een flink glas kraan- of bronwater ervoor dat je eerder het gevoel hebt vol te zitten. Een heel simpel trucje om minder te eten, is dan ook vóór elke maaltijd één of twee volle glazen te drinken. Zo heb je minder honger en zul je als vanzelf minder eten. Kortom, genoeg drinken is bij het afslanken een belangrijk advies dat zeker opgevolgd zou moeten worden.

DELEN
Vorig artikelAllergie
Volgend artikelTe hoge cholestrol
Wij van "Snel Afvallen Online" weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om af te vallen. Wij helpen jou uit eigen ervaring hoe je makkelijk kan afvallen. Ook helpen wij jou met gratis tips hoe je slank kan blijven!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER