Super Simpel Paleo

0
5110
Super Simpel Paleo
Was dit artikel nuttig? Like ons!

Super Simpel Paleo: weer zo’n dieet?!

Bij diëten denken de meeste mensen aan lastige aanpassingen in hun voedingspatroon, het moeten kopen van moeilijk verkrijgbare producten, uren in de keuken moeten staan, moeten knabbelen op wortels…kortom: diëten zijn moeilijk en lastig vol te houden. En het afvallen is nog maar één ding, maar zodra je weer van het dieet afstapt vliegen de kilo’s er weer aan. Paleo is echter veel meer dan een dieet, het is een lifestyle die vele gezondheidsvoordelen kent. Paleo biedt geweldige gezondheidsvoordelen, waaronder een betere voedselvertering, een gladde stralende huid, een verminderde kant op diabetes, kanker en hart- en vaatziekten, sterke spieren en een gezond en fit lichaam. Er wordt bij Paleo wel eens gesproken over allerlei ingredienten waar niet gemakkelijk aan te komen is. Dat is natuurlijk wat onhandig, als je een lifestyle wilt volhouden is het wel zo prettig dat je niet eerst stad en land af moet om ingredienten in huis te halen. Het pakket Super Simpel Paleo is anders, met dit kookpakket kun je deze lifestyle super makkelijk volhouden doordat je heerlijke recepten maakt met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn. Wat Paleo nu precies inhoudt vertellen we later in deze tekst.

Achtergrond Mitchel van Duuren

mitchel van duurenMitchel van Duuren, auteur van De Paleo Revolutie, heeft het Super Simpel Paleo kookpakket ontwikkeld. Dit kookpakket bevat een digitale kookboek, een boek van ruim 100 pagina´s met lekkere, simpele recepten. Er staan 21 ontbijtrecepten, 21 lunchrecepten en 21 diner-recepten in dit boek. Dit boek is geschikt voor zowel de startende paleo’er, als voor de gevorderde die op zoek is naar meer variatie. Daarnaast bevat het kookpakket het digitale boek “Super Simpele Toetjes en Snacks”. In dit boek staan allerlei paleo-proof tussendoortjes die te bereiden zijn met 5 of minder ingredienten. Als laatste bevat het kookpakket maaltijdplanners en boodschappenlijstjes voor drie weken. Ideaal omdat deze lijstjes alle benodigde ingrediënten bevatten die je nodig hebt om de recepten uit het kookboek te kunnen maken.
Mitchel van Duuren is de auteur van het boek “De Paleo Revolutie”. Hij heeft zelf zijn eetgewoontes verandert naar een paleo-manier-van-leven. Hierdoor heeft hij een echte transformatie ondergaan. Hij is meer dan 10 kilo afgevallen en de Paleo lifestyle heeft hem nog meer opgeleverd. Hij heeft meer energie, hij is sterker, sneller en heeft er nog niet eerder zo goed uit gezien.

voor-en-na-mitch

Mitchel wilde dit delen met anderen en is daarom een blog rondom Paleo gestart. Hij kwam in aanraking met Paleo tijdens een vakantie. Daar hoorde hij een fit stel praten over voeding en hoorde toen over de Paleomovement. Zijn nieuwsgierigheid was gewekt, en vanaf dat moment is hij zich gaan verdiepen in Paleo. En al snel was hij verkocht. Hij gunt dit iedereen, vandaar dat hij het Super Simpel Paleo kookpakket heeft ontwikkeld.

Wat is Paleo?

Het Paleo dieet (of de Paleo lifestyle liever gezegd) houdt in dat we opnieuw gaan eten zoals onze voorouders dat ook deden. De belangrijkste voedingsmiddelen waren vis, vlees, groentes, fruit, noten en zaden. Onze voorouders aten om te leven, waar eten in onze huidige tijd meer wordt gezien als gezelligheid. Onze voorouders hebben in hun tijd moeten jagen voor hun maaltijden. Paleo staat dan ook wel bekend als het oerdieet. In de huidige tijd kennen we veel gezondheidsproblemen die terug te voeren zijn op onze huidige manier eten. Er zijn te veel te zware mensen, en ziektes als gevolg van ongezond eten. Ons lichaam heeft veel moeite om bewerkte producten te verwerken, het is een grote belasting. Daarnaast zorgen bewerkte producten ervoor dat er bepaalde stoffen in ons lichaam niet goed meer werken. Het seintje van je lichaam dat aangeeft dat je voldoende hebt gehad, werkt niet meer optimaal. Dit zorgt ervoor dat je maar blijft eten en zo je lichaam overbelast.
SSP-formule
Het kookpakket helpt je om zoveel mogelijk natuurlijke voeding te eten in plaats van bewerkte producten die slecht zijn voor je lichaam. Natuurlijke voeding zorgt ervoor dat je gezonder wordt en dat je overtollig vet makkelijker kwijt raakt. Je krijgt meer energie, je geest wordt meer helder en de kans op bepaalde welvaartsziekten vermindert. Je ziet dat je een betere huid krijgt, je gaat meer stralen. Het is ook logisch, in de oertijd waren er geen te dikke mensen, en verschillende soorten hart- en vaatziektes kwamen veel minder voor.

<<< Bestel Super Simpel Paleo met meer dan 60% korting! >>>

Hoe de super simpel paleo ervaring je gaat helpen

In het begin zal het misschien best lastig zijn om over te schakelen naar gezonde, natuurlijke voeding. Zeker als je dit niet gewend bent. Je moet opnieuw kijken naar welke recepten je gaat maken en welke ingrediënten je daar dan voor nodig hebt. Het kost even wat tijd en je moet uit je comfort zone stappen. Het kookpakket gaat je daarbij helpen. Het brengt je voor 3 weken recepten en ingrediënten, zodat je de omslag in eten gemakkelijk vol kunt houden en geen terugval zult hebben. Het kookpakket zorgt ervoor dat je slechts 5 ingrediënten nodig hebt per recept, met recht dus super simpel.Super Simpel Paleo Boek recepten die binnen 15 minuten te

 

 

<<< Bestel Super Simpel Paleo met meer dan 60% korting! >>>

Daarnaast bevat het kookboek allerlei bereiden zijn. Je hoeft dus niet uren in de keuken te staan. Sommige mensen zijn weleens gestart met Paleo maar haakten af op allerlei exotische ingrediënten die je nodig zou hebben. Maar als je niet weet wat die ingrediënten zijn en al helemaal niet waar je ze kunt halen, dan haken veel mensen af. Dat is jammer, want Paleo hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. In het kookboek staan alleen maar ingrediënten die altijd in de supermarkt te vinden zijn. En de recepten zijn simpel te bereiden, dat is wel zo prettig als je na een lange werkdag thuis komt. Zo voorkom je dat je toch maar snel nog even een bakje chips op eet, omdat je zo’n honger hebt.
In principe komt het er gewoon op neer dat je graan, pasta, rijst, bewerkte producten met suiker en toevoegingen laat staan. Dit aten ze in de oertijd immers ook niet.
Naast een digitaal kookboek krijg je ook een kookboek met snacks en toetjes (want je wil natuurlijk ook weleens iets extra’s eten). Ook bevat het kookpakket een handige maaltijdplanner en boodschappenlijstjes. Zo wordt het een eitje om je lifestyle te veranderen naar een gezonde paleo-lifestyle.

Super Simpel Paleo

<<< Bestel Super Simpel Paleo met meer dan 60% korting! >>>

Super Simpel Paleo review

Een groot aantal mensen die de Paleo lifestyle al aanhangen en zij geven aan fantastische resultaten te hebben geboekt. Ze zijn overtollig gewicht verloren, hebben meer energie en voelen zich op alle vlakken fitter en gezonder. De Super Simpel Paleo ervaring van Marleen zegt bijvoorbeeld dat zij na een jarenlange strijd met haar gewicht, nu weer een mooi slank lijf heeft met bergen energie. Ze beweert daarnaast dat ze enorm van koken is gaan houden. Het kookpakket heeft daar een mooie bijdrage aan geleverd. Rebecca geeft ook een mooie super simpel paleo review: zij beweert dat ze met haar nieuwe lifestyle maar liefst 30 kilo is afgevallen. En nog belangrijker: ze vindt weer de energie om met haar kinderen te spelen. Daarnaast zijn er mensen die aangeven dat ze binnen twee weken af zijn van hun suikerverslaving. Een verslaving die je ongemerkt opbouwt en die voor veel last kan zorgen.

We hebben ook wat forums afgespeurd en eigenlijk zijn de meeste mensen heel positief over het Paleo Dieet of Paleo Principe (Ook van Mitchel van Duuren).

Paleo Ervaringen

Hieronder hebben we wat reacties verzameld die we op verschillende fora op internet konden vinden. De meeste reacties waren overwegend positief!

review soltari bodybuilderforum

 

 

 

review-kruidentheetje-viva

 

review-anoniem-viva

Wat zijn de voordelen van Super Simpel Paleo Dieet?

  • Het Super Simpel Paleo dieet is een bewezen werkende formule. Al vele duizenden zij je voor gegaan.
  • Je gaat door het Paleo Dieet gewicht verliezen
  • Je krijgt meer energie door Super Simpel Paleo Dieet
  • Sportprestaties worden ook verbeterd omdat je weer meer energie hebt
  • Je huid wordt zachter en mooier
  • Jouw Immuunsysteem wordt beter waardoor je minder of helemaal niet meer ziek wordt
  • Je gewrichten worden ook een stuk soepeler.

Wil jij je ook fitter en energieker voelen?

Het Paleo principe biedt je geen lastig dieet, maar een gezonde lifestyle waarbij je je fitter, gezonder en energieker voelt. Je verliest overtollige kilo’s en je gaat er beter uit zien. Het kookpakket is een hele eenvoudige manier om over te stappen op deze gezonde lifestyle. Geen lastige ingrediënten en niet uren in de keuken staan. Het geeft je een kick-start van 3 weken waarin je kunt ervaren hoe eenvoudig het is om op een Paleo manier te gaan eten. Voor de gevorderde paleo’er geeft het meer inspiratie om creatieve maaltijden op tafel te zetten en zo wat afwisseling te brengen in lekker eten. Als klap op de vuurpijl krijg je, mocht het kookpakket je om welke reden dan ook niet bevallen, al je geld terug.

 

<<< Bestel Super Simpel Paleo met meer dan 60% korting! >>>

Wat is jouw ervaring met het Super Simpel Paleo Dieet?

We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met het Super Simpel Paleo dieet! Wanneer je dit dieet geprobeerd hebt, laat dan hieronder even een reactie achter.

 

 

DELEN
Vorig artikelGrip op koolhydraten
Volgend artikelDieet Pro

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER